WELCOME TO ANRDELIGHTS

Saturday, February 28, 2009

Cupcake Price

Posted by ANR DELIGHTS at 5:45 PM 0 comments

S size SOLO CUP
2 inch diameter ( top opening )

-RM1.80 each (Choc moist)
-RM1.50 each (Buttercake
flavours orange, vanila @ strawberry)

++ minimum order is 16cuppies

++ This price only for buttercream frosting, for chocolate ganache, pls add RM5

KAPKEK HANTARAN

Posted by ANR DELIGHTS at 3:05 PM 0 comments


this one request by my mom, nak bg tuk anak kawannye yg bertunang arini, x tau le tema colour nye ape, tp bgn2 pagi tadi mcm nk buat lemon yellow je...so jd le...mase anta kt umah tup2 temanye gold...alhamdulillah...kdg2 instinct ku mengena juge...

so kengkawan yg nk ode, bleh le, set macam ni rm35. pls sms 017-5339475. kalu nk yg lain nk tmbh ganache ke ape ke, leh le discuss hargenye.

Friday, February 27, 2009

BIRTHDAY AUNI

Posted by ANR DELIGHTS at 5:14 PM 3 comments






arini birthday auni....dr 2 mggu lepas dh psan nk bawak kek g skolah, tp nk yg mama buat...
adui mama ni dh x benapas rasenye...dh kerahan tenaga sejak 3 minggu lepas...non stop smp kengkawan pun x jumpe x gather2....dapur pun x berasap...ari2 mkn kedai...smpt buat keow tiow hailam je tu pun pasal aqil request sesangat2...siannye le anak2 ku...tp pe nk wat dh memang keje mama n ayahnye gitu...x keje means x brasap le segala-galanye

ni je le kapkek auni yg smpt di buat, nk pikir design dh malaih, tulis je le name2 kengkawan class 5M, yg kecik tu tuk guru kelassnye...td mase ayah anta, ayah ckp kengkawannye menjerit2 name auni, tghari td auni call, x cukup le mama, adui...kalu smpt mmg nk wat lebih tp tu je yg terdaya...

kapkek ni juga business baru tuk 2009, mendiversify business bakery kecil2lan, sempat buat le x smpat maaf byk2.

so sape2 yg berdekatan or yg jauh2 pun bleh gak kut, nk order bleh le, email or call, harga sbijik rm1.70 tuk choc moist, kalu butter je rm1.50, ni tuk buttercream le. ape2 email je...leh discuss lg

Wednesday, February 4, 2009

BUSY BUSY SANGAT

Posted by ANR DELIGHTS at 11:06 PM 2 comments
busy sangat la minggu ni nak update pun x sempat...br nk blajar pun wat blog ni....dr mggu lepas outstation.
schedule outstation pun smp hjg bln ni.....td sempat gak wat kek coklat, blk dr pantai remis trus wat, shafini nk amik kek jam 9 tringin sgt nk makan kek coklat yg toppingnye ade choc rice....abis satu manjung ie tawaf cari kek tu, penyudahnye br tringat kat kite.....sempurnalah sudah hajatnye...

nk upload gambar mmg x sempat. nntle bile kelapangan.

ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Saturday, February 28, 2009

Cupcake Price



S size SOLO CUP
2 inch diameter ( top opening )

-RM1.80 each (Choc moist)
-RM1.50 each (Buttercake
flavours orange, vanila @ strawberry)

++ minimum order is 16cuppies

++ This price only for buttercream frosting, for chocolate ganache, pls add RM5
Continue reading...

KAPKEK HANTARAN




this one request by my mom, nak bg tuk anak kawannye yg bertunang arini, x tau le tema colour nye ape, tp bgn2 pagi tadi mcm nk buat lemon yellow je...so jd le...mase anta kt umah tup2 temanye gold...alhamdulillah...kdg2 instinct ku mengena juge...

so kengkawan yg nk ode, bleh le, set macam ni rm35. pls sms 017-5339475. kalu nk yg lain nk tmbh ganache ke ape ke, leh le discuss hargenye.
Continue reading...

Friday, February 27, 2009

BIRTHDAY AUNI








arini birthday auni....dr 2 mggu lepas dh psan nk bawak kek g skolah, tp nk yg mama buat...
adui mama ni dh x benapas rasenye...dh kerahan tenaga sejak 3 minggu lepas...non stop smp kengkawan pun x jumpe x gather2....dapur pun x berasap...ari2 mkn kedai...smpt buat keow tiow hailam je tu pun pasal aqil request sesangat2...siannye le anak2 ku...tp pe nk wat dh memang keje mama n ayahnye gitu...x keje means x brasap le segala-galanye

ni je le kapkek auni yg smpt di buat, nk pikir design dh malaih, tulis je le name2 kengkawan class 5M, yg kecik tu tuk guru kelassnye...td mase ayah anta, ayah ckp kengkawannye menjerit2 name auni, tghari td auni call, x cukup le mama, adui...kalu smpt mmg nk wat lebih tp tu je yg terdaya...

kapkek ni juga business baru tuk 2009, mendiversify business bakery kecil2lan, sempat buat le x smpat maaf byk2.

so sape2 yg berdekatan or yg jauh2 pun bleh gak kut, nk order bleh le, email or call, harga sbijik rm1.70 tuk choc moist, kalu butter je rm1.50, ni tuk buttercream le. ape2 email je...leh discuss lg
Continue reading...

Wednesday, February 4, 2009

BUSY BUSY SANGAT


busy sangat la minggu ni nak update pun x sempat...br nk blajar pun wat blog ni....dr mggu lepas outstation.
schedule outstation pun smp hjg bln ni.....td sempat gak wat kek coklat, blk dr pantai remis trus wat, shafini nk amik kek jam 9 tringin sgt nk makan kek coklat yg toppingnye ade choc rice....abis satu manjung ie tawaf cari kek tu, penyudahnye br tringat kat kite.....sempurnalah sudah hajatnye...

nk upload gambar mmg x sempat. nntle bile kelapangan.
Continue reading...
 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal