WELCOME TO ANRDELIGHTS

Tuesday, April 20, 2010

KEPUTERAAN D.Y.M.M. PADUKA SULTAN PERAK

Posted by ANR DELIGHTS at 5:25 PM 0 comments
Salam...Limpah kurnia untuk D.Y.M.M PADUKA SULTAN PERAK sempena keputeraan Baginda pada 19.04.2010. Semoga Tuanku Diberkati olehNYA selalu...

Terima kasih Kapten Saadah, Kapten Raja Kursiah, Puan Safiah dan semua warga Hospital Angkatan Tentera, Lumut kerana memberi kepercayaan kepada Anr Delights merealisasikan impian mereka untuk menghadiahkan kek kepada Tuanku...

Terima kasih semua....

p/s Terima kasih kepada Kak Siti Edible kerana melayan ode edible ni dlm waktu yg sangat singkat, nk pitam dah bile x dpt cari kak Siti ni....sampai ngan kak linda kaori pun kene kacau...sori ye akak2 berdua...dan terima kasih daun keladi, ade ode edible ina ode lagi..hehehehe


Tempahan dari jauh....

Posted by ANR DELIGHTS at 5:07 PM 0 comments
Salam....


Ode oleh Fara tuk kawannye...Fara datang dari Teluk Intan....


Yang ni plak oleh Ika yg datang dari Batu Gajah...sweet sgt ika ni....dari suara ika lain sangat dari bayangan yg terpapar di mata akak....hehehehe...Ika juga ode coklat tp akak terlupa le amik gambar..hehehehe

ika ni dipromo oleh sepupu nye Irma...


terima kasih banyak2 korang...

Irwan & Alia

Posted by ANR DELIGHTS at 4:40 PM 0 comments
Salam...ode dari Nisa, Pantai Remis tuk adik iparnye....kapkek tuk hantaran...

dah lama balik dari class buat bunga ngan linda kaori tp baru kali ni berkesempatan nak buat bunga gerbera daisy ni.....
kat kapkek name tu gne patchwork cutter tp x sempat nk glitters kan....
Nisa juga order kek besday tuk mak mentua nye...
Terima kasih ye Nisa....

Monday, April 12, 2010

Niza...last part

Posted by ANR DELIGHTS at 1:46 PM 0 comments
Salam.....cantik pelamin, bunga kantan sebagai hiasan....habis kebun aunty yea...mmg cun...terselit di situ, cik Kasih, toke Yumyummylicious yang datang dari Skudai..


Ni Pengantin nye..
ni wedding cakes n cupcakes....dengan tiers tu juga di bawa dari Manjung...

Terima Kasih banyak2 Niza.....rindu kamu...Insyaallah panjang umur murah rezki ina terjah ko lagi...de hutang mi jangkuan yg belum dilunaskan...juga nasi beriani Batu Pahat yg masih terasa2 kesedapannye.....

Niza.....Part 2

Posted by ANR DELIGHTS at 1:43 PM 0 comments
Salam...ni buah tangan untuk Niza....

Coklat dengan fillings raspberry dan peach...
Chocolate Moist Cake....
Terima Kasih Niza, atas doa yg ko titipkan bila ko dapat buah tangan ni...Berganda Allah membalasnye....

Niza...part 1

Posted by ANR DELIGHTS at 1:27 PM 0 comments
Salam.....beberapa order dari sahabat ina, Siti Haniza Zainal Abidin, yg berada di Batu Pahat, Johor....Kami menuntut di Institut Perdangangan Malaysia pada tahun 1993-1994..pernah satu apartment di Wisma Aida, Kg Baru.....Hampir 15tahun x berjumpa selepas kami tamat pengajian...Kami bertemu semula di laman sosial, facebook.....Niza dah sms ina nk order tuk perkahwinan adiknye sejak dr tahun lepas lg...

Ni semua yang kami bawa.....7 jam perjalanan dari Manjung ke Batu Pahat dengan dua perhentian di Jejantas Sg Buloh dan Jejantas Ayer Keroh..



ni kapkek tuk buah hati pengarang jantung Niza....
ni tuk Niza....
dan yang ni tuk hubby Niza....minat kereta...

ada satu set lagi terlupa snap...hehehehe

Class Basic Decorating Cupcakes....

Posted by ANR DELIGHTS at 1:19 PM 2 comments
Class yg dihadiri oleh dua orang yg saling tidak mengenali....Yang tudung biru tu Haliza dari Fasa 1D1 dan yang tudung hitam tu Ju dari Fasa 2E...Terima kasih ye....Mereka dah pun mula buat kapkek tuk anak2 mereka...teruskan usaha yea...lama2 nnt cantik le..



ni hasil Ju....siap de frog lagi....tu pun ternampak keychain frog dlm almari ina ye...
ni hasil Haliza....
terima kasih kerana sudi belajar dengan ina.....
p/s...class terpaksa dihentikan buat sementara waktu, kerana sibuk dengan urusan pejabat juga order...insyaallah selepas bulan Jun ina akan buat semula....


ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, April 20, 2010

KEPUTERAAN D.Y.M.M. PADUKA SULTAN PERAK


Salam...Limpah kurnia untuk D.Y.M.M PADUKA SULTAN PERAK sempena keputeraan Baginda pada 19.04.2010. Semoga Tuanku Diberkati olehNYA selalu...

Terima kasih Kapten Saadah, Kapten Raja Kursiah, Puan Safiah dan semua warga Hospital Angkatan Tentera, Lumut kerana memberi kepercayaan kepada Anr Delights merealisasikan impian mereka untuk menghadiahkan kek kepada Tuanku...

Terima kasih semua....

p/s Terima kasih kepada Kak Siti Edible kerana melayan ode edible ni dlm waktu yg sangat singkat, nk pitam dah bile x dpt cari kak Siti ni....sampai ngan kak linda kaori pun kene kacau...sori ye akak2 berdua...dan terima kasih daun keladi, ade ode edible ina ode lagi..hehehehe


Continue reading...

Tempahan dari jauh....


Salam....


Ode oleh Fara tuk kawannye...Fara datang dari Teluk Intan....


Yang ni plak oleh Ika yg datang dari Batu Gajah...sweet sgt ika ni....dari suara ika lain sangat dari bayangan yg terpapar di mata akak....hehehehe...Ika juga ode coklat tp akak terlupa le amik gambar..hehehehe

ika ni dipromo oleh sepupu nye Irma...


terima kasih banyak2 korang...

Continue reading...

Irwan & Alia


Salam...ode dari Nisa, Pantai Remis tuk adik iparnye....kapkek tuk hantaran...

dah lama balik dari class buat bunga ngan linda kaori tp baru kali ni berkesempatan nak buat bunga gerbera daisy ni.....
kat kapkek name tu gne patchwork cutter tp x sempat nk glitters kan....
Nisa juga order kek besday tuk mak mentua nye...
Terima kasih ye Nisa....
Continue reading...

Monday, April 12, 2010

Niza...last part


Salam.....cantik pelamin, bunga kantan sebagai hiasan....habis kebun aunty yea...mmg cun...terselit di situ, cik Kasih, toke Yumyummylicious yang datang dari Skudai..


Ni Pengantin nye..
ni wedding cakes n cupcakes....dengan tiers tu juga di bawa dari Manjung...

Terima Kasih banyak2 Niza.....rindu kamu...Insyaallah panjang umur murah rezki ina terjah ko lagi...de hutang mi jangkuan yg belum dilunaskan...juga nasi beriani Batu Pahat yg masih terasa2 kesedapannye.....

Continue reading...

Niza.....Part 2


Salam...ni buah tangan untuk Niza....

Coklat dengan fillings raspberry dan peach...
Chocolate Moist Cake....
Terima Kasih Niza, atas doa yg ko titipkan bila ko dapat buah tangan ni...Berganda Allah membalasnye....

Continue reading...

Niza...part 1


Salam.....beberapa order dari sahabat ina, Siti Haniza Zainal Abidin, yg berada di Batu Pahat, Johor....Kami menuntut di Institut Perdangangan Malaysia pada tahun 1993-1994..pernah satu apartment di Wisma Aida, Kg Baru.....Hampir 15tahun x berjumpa selepas kami tamat pengajian...Kami bertemu semula di laman sosial, facebook.....Niza dah sms ina nk order tuk perkahwinan adiknye sejak dr tahun lepas lg...

Ni semua yang kami bawa.....7 jam perjalanan dari Manjung ke Batu Pahat dengan dua perhentian di Jejantas Sg Buloh dan Jejantas Ayer Keroh..



ni kapkek tuk buah hati pengarang jantung Niza....
ni tuk Niza....
dan yang ni tuk hubby Niza....minat kereta...

ada satu set lagi terlupa snap...hehehehe
Continue reading...

Class Basic Decorating Cupcakes....


Class yg dihadiri oleh dua orang yg saling tidak mengenali....Yang tudung biru tu Haliza dari Fasa 1D1 dan yang tudung hitam tu Ju dari Fasa 2E...Terima kasih ye....Mereka dah pun mula buat kapkek tuk anak2 mereka...teruskan usaha yea...lama2 nnt cantik le..



ni hasil Ju....siap de frog lagi....tu pun ternampak keychain frog dlm almari ina ye...
ni hasil Haliza....
terima kasih kerana sudi belajar dengan ina.....
p/s...class terpaksa dihentikan buat sementara waktu, kerana sibuk dengan urusan pejabat juga order...insyaallah selepas bulan Jun ina akan buat semula....


Continue reading...
 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal