WELCOME TO ANRDELIGHTS

Monday, March 29, 2010

MY DEAR AFIQAH AMANI IS 1...

Posted by ANR DELIGHTS at 5:47 PM 0 comments
Salam...sempena besday yg pertama tuk anak sedara ina, anrdelights sponsor kek2 dibawah berserta kapkek n coklat tuk goodies bag....yg lolipop mama afiqah order....

Kek No 1 tuk acara pagi....majlis bacaan yassin sempena mama n papa afiqah masuk rumah baru....


Kapkek di susun di tiers yg baru dibeli....
ni tuk kek acara petang...birthday afiqah....
bahagian atas.....
bahagian bawah....
sume ni ina applikasikan mengikut turutan apa yg ina pelajari dari sume sifu2 ina....
terima kasih sumenye...terima kasih tuk cik kasih toke yummyummylicious yg tlg settlekan finishing kek ni....

Chocolates....

Posted by ANR DELIGHTS at 5:38 PM 0 comments
Salam...variasi kotak yg anr delights tawarkan untuk doorgift dengan harga yg berlainan....bleh email ina tuk harganye yea....

lolipos smiley n cupcakes....
macam2 paten....yg pink tu gne transfer sheet....

selain box hitam, silver pun ade....


Hantaran...

Posted by ANR DELIGHTS at 5:32 PM 0 comments
Salam...ni untuk Atikah....hantaran abangnye...


ni tuk Kak Bahyah, Kg Kuchai...

terima kasih banyak-banyak....


Chocolate Cakes...

Posted by ANR DELIGHTS at 5:23 PM 0 comments
Salam...kek coklat edible Ben 10 n gambar Ben 10 ni dari org yg sama, cuma hari je berlainan...terima kasih kak, sudi datang dari Beruas...
yg ni plak tuk ina pantai remis....jenuh le nk gemalaikan jari jemari nk lukis basikal ni...terpaksa le amik gambar basikal anak sedara hubby yang sekarang ni de training di Melbourne..tq hafiz suffian, cik ina rembat gambar basikal hafiz....


terima kasih banyak2 atas order2 ni...

Wednesday, March 17, 2010

Class fondant cake bersama Rani, Changlun....

Posted by ANR DELIGHTS at 9:29 AM 1 comments
Salam....dah lama simpan angan-angan nak menuntut ngan Rani yg jauh di utara.....akhirnya tercapai jugak hasrat.....dan kami sampai Manjung jam 2 pagi....fuhhhhhh....beratus2 kilometer kami redah, beratus gak le duit minyak, tol n makan minum...nasib baik penginapan di taja oleh mak angkat ina di bandar darul aman......

Suke sangat dengan hasil kerja Rani, teringin nk belajar frills tu....jenuh gak le Rani ajar cara nk buatnye....hehehe...nk letak pun kene berseni gak....


ni le rupe kek fondant yg penuh frills...melengkapkan lagi idea-idea deco fondant ina....
rani juga ajar buat bunga ros ni....puas hati sangat tengok ros ni....sebab ie oren...hehehehehe...
dan ni le ina ngan hasil nye......jauh berjalan menuntut ilmu yg sangat berbaloi....terima kasih banyak2 rani, smoga dimurahkan rezeki dicurahkan idea n diberi kesihatan yg baik....

Saturday, March 13, 2010

NurulAswatPhoto....

Posted by ANR DELIGHTS at 8:59 PM 0 comments
Salam....masih fresh lagi...Nurul & Aswat disandingkan harini, 13.3.2010 dengan tema hitam, putih n merah....

Nurul ode kapkek ni tuk meja pengantin.....

Terima kasih banyak2....Selamat Pengantin Baru, smoga berbahagia hingga ke akhir hayat....

Chocolates Box for Hantaran..

Posted by ANR DELIGHTS at 9:11 AM 0 comments
Salam...ni order dari Kak Mazuin, Sitiawan....katenye nak beri pada anak kawan baiknye....jauh berjalan chocolate ni, ke Pekan n Dungun Terengganu....

Ina buat kaler purple, pink, yellow, white n green tuk tutup nye.....yg bunga n daun tu mould baru rembat...
dan.....di dalamnye de 2 ketul chocolate love......
Terima kasih banyak2 Kak Mazuin.....

Tuesday, March 9, 2010

CHOCOLATES.....

Posted by ANR DELIGHTS at 11:57 PM 0 comments
Salam....chocolate box milik Gee...katenye nk makan je...kalu tuk hantaran pun bleh, 5 ketui cukuple...
ni order oleh Kak Kushah...
ni fillings dlmnye...blueberry n strawberry...n ni smiley lolipops...mould baru ni...hehehe..
Terima kasih tuk Gee n Kak Kushah

Monday, March 8, 2010

Selamat Pengantin Baru Zimah....

Posted by ANR DELIGHTS at 10:59 PM 0 comments
Salam....ni kek pengantin tuk sepupu ina yg baru melangsungkan perkahwinannye di Sg Besar, Selangor...jauh jugak bawak kek ni, 1 setengah jam duk jaga dalam kereta...ngan anak2 yg xreti duk diam nye....aduhaiiii... dan bile saje sampai di dewan Sg Besar, auni tegur, nape biru ma, tema ie peach...haaaaa....mmg nk pengsan....msg pak sedara ina di fb, katenye blue ocean...pegang pada message tu saje...x le plak tanye blk pastu...ampun maaf yea....

ni bhgian bawah...1st time wt design ni...jenuh gak le nk ukur bg sama.....

setelah di setting....
n ni le pengantinnye...tahniah...
smoga berbahagia n kekal sehingga ke syurga.....

Terima Kasih Kak Mazwin.....

Posted by ANR DELIGHTS at 10:48 PM 0 comments
Salam...ni order dari Kak Mazwin, Sitiawan.....

kapkek gambar kartun2......

Terima kasih banyak2 yea.....

Fondant cuppies....

Posted by ANR DELIGHTS at 10:26 PM 0 comments
Salam....order dari watie mpm....sempena majlis naik buai baby girl nye....rambut tu mcm2 pesen pasai yg buat nye cik abang.....katenye mmg rambut mcm2 pesen, de gulung de panjang de pendek de senget....ske ati le bang oiii....ape2pun terima kasih sudi tlg yea....
terima kasih byk2 atie...sori x dpt datang, akak dh flat se sangat...
ni lak tuk fiza....terima kasih yea....

Cupcakes........

Posted by ANR DELIGHTS at 10:06 PM 0 comments
Salam.....

ni dari Irma yg dtg dari jauh....dari batu gajah....nk tema music...letak chocolate gitar skali...

ni dari yus tuk bf nye kat manjung.....kantoi lukisan tu, jari jemari ku mmg keras....

ni lak ode dari kawan mama, Makcik Salmah....

ni Irma Venice.....
n ni dari Farah tuk ibu nye di Sg Wangi....

terim kasih banya2 ye....

Class aneka tat

Posted by ANR DELIGHTS at 9:49 PM 0 comments
Salam...class tart oleh diana n d gang...tqvm sumenye...
bkn rezki mereka, bile tiada strawberry....musim panas ni kut, strawberry xbrp nk kuar...

Class cupcake Alin

Posted by ANR DELIGHTS at 9:42 PM 0 comments
Salam....sgt sgt buzy ngan keje opis...byk order2 yg blum di masukkan dlm blog...kalu internet ok, mlm ni kuarkan sume....insyaallah

ni class cupcake oleh Alin dari Lumut...


ni Alin nye.....

xtra cuppies...
tqvm alin...

ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Monday, March 29, 2010

MY DEAR AFIQAH AMANI IS 1...


Salam...sempena besday yg pertama tuk anak sedara ina, anrdelights sponsor kek2 dibawah berserta kapkek n coklat tuk goodies bag....yg lolipop mama afiqah order....

Kek No 1 tuk acara pagi....majlis bacaan yassin sempena mama n papa afiqah masuk rumah baru....


Kapkek di susun di tiers yg baru dibeli....
ni tuk kek acara petang...birthday afiqah....
bahagian atas.....
bahagian bawah....
sume ni ina applikasikan mengikut turutan apa yg ina pelajari dari sume sifu2 ina....
terima kasih sumenye...terima kasih tuk cik kasih toke yummyummylicious yg tlg settlekan finishing kek ni....
Continue reading...

Chocolates....


Salam...variasi kotak yg anr delights tawarkan untuk doorgift dengan harga yg berlainan....bleh email ina tuk harganye yea....

lolipos smiley n cupcakes....
macam2 paten....yg pink tu gne transfer sheet....

selain box hitam, silver pun ade....


Continue reading...

Hantaran...


Salam...ni untuk Atikah....hantaran abangnye...


ni tuk Kak Bahyah, Kg Kuchai...

terima kasih banyak-banyak....


Continue reading...

Chocolate Cakes...


Salam...kek coklat edible Ben 10 n gambar Ben 10 ni dari org yg sama, cuma hari je berlainan...terima kasih kak, sudi datang dari Beruas...
yg ni plak tuk ina pantai remis....jenuh le nk gemalaikan jari jemari nk lukis basikal ni...terpaksa le amik gambar basikal anak sedara hubby yang sekarang ni de training di Melbourne..tq hafiz suffian, cik ina rembat gambar basikal hafiz....


terima kasih banyak2 atas order2 ni...

Continue reading...

Wednesday, March 17, 2010

Class fondant cake bersama Rani, Changlun....


Salam....dah lama simpan angan-angan nak menuntut ngan Rani yg jauh di utara.....akhirnya tercapai jugak hasrat.....dan kami sampai Manjung jam 2 pagi....fuhhhhhh....beratus2 kilometer kami redah, beratus gak le duit minyak, tol n makan minum...nasib baik penginapan di taja oleh mak angkat ina di bandar darul aman......

Suke sangat dengan hasil kerja Rani, teringin nk belajar frills tu....jenuh gak le Rani ajar cara nk buatnye....hehehe...nk letak pun kene berseni gak....


ni le rupe kek fondant yg penuh frills...melengkapkan lagi idea-idea deco fondant ina....
rani juga ajar buat bunga ros ni....puas hati sangat tengok ros ni....sebab ie oren...hehehehehe...
dan ni le ina ngan hasil nye......jauh berjalan menuntut ilmu yg sangat berbaloi....terima kasih banyak2 rani, smoga dimurahkan rezeki dicurahkan idea n diberi kesihatan yg baik....
Continue reading...

Saturday, March 13, 2010

NurulAswatPhoto....


Salam....masih fresh lagi...Nurul & Aswat disandingkan harini, 13.3.2010 dengan tema hitam, putih n merah....

Nurul ode kapkek ni tuk meja pengantin.....

Terima kasih banyak2....Selamat Pengantin Baru, smoga berbahagia hingga ke akhir hayat....
Continue reading...

Chocolates Box for Hantaran..


Salam...ni order dari Kak Mazuin, Sitiawan....katenye nak beri pada anak kawan baiknye....jauh berjalan chocolate ni, ke Pekan n Dungun Terengganu....

Ina buat kaler purple, pink, yellow, white n green tuk tutup nye.....yg bunga n daun tu mould baru rembat...
dan.....di dalamnye de 2 ketul chocolate love......
Terima kasih banyak2 Kak Mazuin.....
Continue reading...

Tuesday, March 9, 2010

CHOCOLATES.....


Salam....chocolate box milik Gee...katenye nk makan je...kalu tuk hantaran pun bleh, 5 ketui cukuple...
ni order oleh Kak Kushah...
ni fillings dlmnye...blueberry n strawberry...n ni smiley lolipops...mould baru ni...hehehe..
Terima kasih tuk Gee n Kak Kushah
Continue reading...

Monday, March 8, 2010

Selamat Pengantin Baru Zimah....


Salam....ni kek pengantin tuk sepupu ina yg baru melangsungkan perkahwinannye di Sg Besar, Selangor...jauh jugak bawak kek ni, 1 setengah jam duk jaga dalam kereta...ngan anak2 yg xreti duk diam nye....aduhaiiii... dan bile saje sampai di dewan Sg Besar, auni tegur, nape biru ma, tema ie peach...haaaaa....mmg nk pengsan....msg pak sedara ina di fb, katenye blue ocean...pegang pada message tu saje...x le plak tanye blk pastu...ampun maaf yea....

ni bhgian bawah...1st time wt design ni...jenuh gak le nk ukur bg sama.....

setelah di setting....
n ni le pengantinnye...tahniah...
smoga berbahagia n kekal sehingga ke syurga.....
Continue reading...

Terima Kasih Kak Mazwin.....


Salam...ni order dari Kak Mazwin, Sitiawan.....

kapkek gambar kartun2......

Terima kasih banyak2 yea.....
Continue reading...

Fondant cuppies....


Salam....order dari watie mpm....sempena majlis naik buai baby girl nye....rambut tu mcm2 pesen pasai yg buat nye cik abang.....katenye mmg rambut mcm2 pesen, de gulung de panjang de pendek de senget....ske ati le bang oiii....ape2pun terima kasih sudi tlg yea....
terima kasih byk2 atie...sori x dpt datang, akak dh flat se sangat...
ni lak tuk fiza....terima kasih yea....
Continue reading...

Cupcakes........


Salam.....

ni dari Irma yg dtg dari jauh....dari batu gajah....nk tema music...letak chocolate gitar skali...

ni dari yus tuk bf nye kat manjung.....kantoi lukisan tu, jari jemari ku mmg keras....

ni lak ode dari kawan mama, Makcik Salmah....

ni Irma Venice.....
n ni dari Farah tuk ibu nye di Sg Wangi....

terim kasih banya2 ye....
Continue reading...

Class aneka tat


Salam...class tart oleh diana n d gang...tqvm sumenye...
bkn rezki mereka, bile tiada strawberry....musim panas ni kut, strawberry xbrp nk kuar...

Continue reading...

Class cupcake Alin


Salam....sgt sgt buzy ngan keje opis...byk order2 yg blum di masukkan dlm blog...kalu internet ok, mlm ni kuarkan sume....insyaallah

ni class cupcake oleh Alin dari Lumut...


ni Alin nye.....

xtra cuppies...
tqvm alin...
Continue reading...
 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal