WELCOME TO ANRDELIGHTS

Tuesday, September 29, 2009

Hantaran Aidil Fitri 2009

Posted by ANR DELIGHTS at 9:09 AM 0 comments
Salam...ni order pertama yg ina dapat dlm bulan ramadan...awal ramadan juga le kami discuss pasal kapkek ni...Order dr Ju Unikl, yg dipromote kan oleh Amy...

Ju nk kapkek ni pada hari raya pertama...lama gak le pikir nk amik ke idak, tp hubby ckp on je le ina, raya pun raya le...kite bkn nk pergi mana, mama raya kat manjung, lambat skit blk bota pun xpe...dh dgr camtu kite pun pe lagi...

1st time gak wat design campur2 ni....bunga fondant tu bunga siap yea...x sempat nk buat sndiri...
Tqvm Ju...smoga hubungan trus mekar shingga ke jinjang pelamin yea...

Taraaa....ske sgt kek ni bila dh dlm my box...ni tuk pick up raya ke2...kek ni di tempah oleh rozie, extrainee ina kat opis...katenye tuk kwan kakak ie kt Bruas...sori rozi akak kelam kabut skit janji nk jumpe kat Roti segar, alih2 rozi dtg amik kat rumah..

ni yg diluar box...terlupa nk snap yg bahagian tepi nye...ina buat anyaman tikar...coz ie putih so x npk le designnye...sbenarnye ina x diberitahu tema hantaran ni, dh de bunga hijau dlm simpanan trus on je...rozi just bagitau ie nak putih je...
Tqvm rozi...

p/s set tuk hantaran harganye lain skit dr yg biasa yea...tuk kek yg berbentuk love pun harganye lain dari yg bulat...senang cite bleh call @ sms ina...leh discuss lg berdasarkan budget...




Kek Coklat Aidilfitri 2009

Posted by ANR DELIGHTS at 9:00 AM 0 comments
Salam....sambungan yea...sakit kut tenet ni...x lepas2 nk upload

Ni order dr kawan yg sama belajar di Institut Perdagangan Mara, KL...Adlina..kebetulan tahun ni ie raya di manjung, nk celebrate besday anaknye, ode le kek kartun ni...yg kartun ni bkn ina yg lukis yea..ampun mmg x lepas le jari jemari ni...ni hasil lukisan siapa lg kalu bukan cik Kasih, yummyummylicious.blogspot.com..ie balik raya so kene le tlg lukis...

Tqvm Ad...
yg ni plak tuk Kak Sal, Dsaz saloon...thanks kak sal...ni last minute nye order..tp amik gak coz dh bertahun kenal kak sal ni, dh bertahun gak jd tukang gunting n cuci rambut ina, serta tukang urut yg setia...hehehe..tqvm kak...
De lg yg order kek tp terlupa nk snap, tqvm to Ayu, Kedai Makan Kak Nab, Kg Dato Seri Kamaruddin...tqvm coz ko mmg support ina habis habisan...Ina doakan smoga biz ko trus berjaya n berjaya....

Kek Coklat Aidil Fitri 2009

Posted by ANR DELIGHTS at 8:49 AM 0 comments
Salam....lame x update..bln ramadan busy ngan biskut...dh raya busy ngan kek lak...pastu duk berjalan sana sini n berehat luruskan pinggang tu yg x upload gambar2....sori ye kengkawan...

Ni tempahan dr syikin Toyota..bermula dengan kek tuk besday anaknye...

dan yang ni 2 biji kek tuk hari raya...
Kesemua kek yg di tempah sempena hari raya di letakkan dlm box Anr Delights....br di rasmikan wpun toke2 kek yg lain dh guna box ni....

p/s mulai dr bln 10 semua kek yg 10inci akan gune box ni yea...

Friday, September 11, 2009

Garden Theme Cupcakes

Posted by ANR DELIGHTS at 8:15 AM 0 comments
Salam...design inspired by kat ita gdm....dh lame tringin nk buat set ni, nk wt makan sdiri xde yg nk makan dh kat umah ni...bile hanim call nk design ni...pucuk dicita ulam mendatang....tq hanim sudi order ngan akak n tq tuk order yg seterusnya di bulan syawal nnt.

Sambutan hari jadi anak sedara n kakak ipar hanim...

ske ngan ulat bulu tu....
cendawan yg gemuk....bear yg comel...akhirnye berjaya gak nk kecilkan figurine...bear ni x termasuk dlm order hanim, saje wat nk try test skill kecilkan figurine berjaya jugak akhirnye...n token tuk zara yg comel...

Terima kasih banyak2 hanim...sori akak lmbat hapdet..busy sgt2..

Chocolate Moist Cake

Posted by ANR DELIGHTS at 7:54 AM 0 comments
Salam....sepanjang ramadhan ingatkan xde org nk makan kek....terima kasih tuk yg menempah kek choc moist...

Yg ni tuk shikin yg kerja kt toyota...shikin juga yg menguruskan pembelian kereta toyota kami...smbil ie jual kereta ku hulurkan name card ku....senang berurusan ngan shikin...x smp 4 hari dpt kereta dh...so sesiapa yg nk beli or nk trade in kereta bleh contact shikin di 0125129473

katenye kek ni tuk anak2 je..so ina gune kan le edible yg mmg de dlm peti besi ina...hehehehe..senang pakai edible, cut n paste...siap. tp harga nye mmg lain le yea...Tq Shikin tuk repeat order...shikin dh booking 3 choc moist tuk hari raya....

Yg ni tuk anak jiran ina...Kak aishah order ni smpena besday anak bongsu nye...xde plak le edible yg girlish dlm peti besi...so bunga fondant le pe lagi...nk buat bunga ros mmg x sempat...

Utk baby, smoga jadi anak yg solehah yea....

Aiiii comotnye le kek ni...kek ni tuk biras ina yg kat nilai tu...ie smbut bsday 31.8..kebetulan ie balik bota, coz kami de more..dlm kekangan waktu, buat jugak kek ni...nsb kek ni free kak, kalu ko byr mmg truk le aku kene...hehehe
utk biras ina yg sekepala yg kate org dimana ko berada di situ aku berada, bj raya yg sedondon kasut yg sedondon...hahaha..smoga dimurahkan rezki, dipanjangkan umur n smoga berjaya dlm biz...

Mini cuppies

Posted by ANR DELIGHTS at 7:33 AM 1 comments
Salam....variasi mini cuppies...

Set yg ni tuk ika...dr blog ika yg ina lawati rasenye ie ni bakal doktor @ dh jadi doktor pun....comelnye le ika ni...mcm x pcaya ie doktor...doa ina smoga satu2nye anak perempuan ina bakal jd doktor gak...dr gaya mmg dh ade..kalu sesiapa yg sakit kat umah ni die le yg handle sume...

Tqvm ika sudi order ngan akak...smoga ika trus berjaya, insyaallah



Set yg ni gara2 dh siap sume br teringat alamak gambar nye...hehehehe sori yea...yg ni tuk adik ipar ina, munirah...yg ni set yg lain dr ika n of course price pun lain yea..yg ni gne souffle cup warna warni...
Taraaaaa....ni mini cuppies box...oren ye kengkawan...mmg trade mark colour anr oren...ina de buat pakej tuk door gift gne box yg ni...nk tau harga email le ina....
p/s de satu lg box yg akan menyusul....org lain dh gne tp ina lambat skit le...raya ni insyaallah rasmi le box tu...tq tuk sifu ina yg tlg order kan n tlg pos kan....yg ku tau transfer kan uitnye je..hehehe..bile smpai sume box dh penin mane nak letak ni....buat mase ni sume di hall...mlm raya br dikerjakan...

CHEESE CAKE

Posted by ANR DELIGHTS at 7:17 AM 0 comments
Salam...lame nye le x update blog ni yea...mmg busy ngan biskut rose tat, de lbh krg 12 bekas lg nk dipulun minggu depan...arini rest sekejap, lurus2 kan pinggang...

Sepanjang 2 minggu pertama order masih diambil, terima kasih tuk kwn2 yg sudi order ngan anr, yg order cream puff, cheese tarts n cheese cake...

Kak Azian de order oreo cheese cake n Nida de order blueberry cheese cake...tp dua2nye xde gambar..hehehe tlupa nk tgkap. Mtk maaf ye kengkawan...

Mase Azian order oreo cheese cake de buat tuk anak2 skali...so ni le gambarnye....

dh berzaman bli bekas ni tp x penah gune...mmg hobi ske ngumpul pinggan mangkuk...

ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, September 29, 2009

Hantaran Aidil Fitri 2009


Salam...ni order pertama yg ina dapat dlm bulan ramadan...awal ramadan juga le kami discuss pasal kapkek ni...Order dr Ju Unikl, yg dipromote kan oleh Amy...

Ju nk kapkek ni pada hari raya pertama...lama gak le pikir nk amik ke idak, tp hubby ckp on je le ina, raya pun raya le...kite bkn nk pergi mana, mama raya kat manjung, lambat skit blk bota pun xpe...dh dgr camtu kite pun pe lagi...

1st time gak wat design campur2 ni....bunga fondant tu bunga siap yea...x sempat nk buat sndiri...
Tqvm Ju...smoga hubungan trus mekar shingga ke jinjang pelamin yea...

Taraaa....ske sgt kek ni bila dh dlm my box...ni tuk pick up raya ke2...kek ni di tempah oleh rozie, extrainee ina kat opis...katenye tuk kwan kakak ie kt Bruas...sori rozi akak kelam kabut skit janji nk jumpe kat Roti segar, alih2 rozi dtg amik kat rumah..

ni yg diluar box...terlupa nk snap yg bahagian tepi nye...ina buat anyaman tikar...coz ie putih so x npk le designnye...sbenarnye ina x diberitahu tema hantaran ni, dh de bunga hijau dlm simpanan trus on je...rozi just bagitau ie nak putih je...
Tqvm rozi...

p/s set tuk hantaran harganye lain skit dr yg biasa yea...tuk kek yg berbentuk love pun harganye lain dari yg bulat...senang cite bleh call @ sms ina...leh discuss lg berdasarkan budget...




Continue reading...

Kek Coklat Aidilfitri 2009


Salam....sambungan yea...sakit kut tenet ni...x lepas2 nk upload

Ni order dr kawan yg sama belajar di Institut Perdagangan Mara, KL...Adlina..kebetulan tahun ni ie raya di manjung, nk celebrate besday anaknye, ode le kek kartun ni...yg kartun ni bkn ina yg lukis yea..ampun mmg x lepas le jari jemari ni...ni hasil lukisan siapa lg kalu bukan cik Kasih, yummyummylicious.blogspot.com..ie balik raya so kene le tlg lukis...

Tqvm Ad...
yg ni plak tuk Kak Sal, Dsaz saloon...thanks kak sal...ni last minute nye order..tp amik gak coz dh bertahun kenal kak sal ni, dh bertahun gak jd tukang gunting n cuci rambut ina, serta tukang urut yg setia...hehehe..tqvm kak...
De lg yg order kek tp terlupa nk snap, tqvm to Ayu, Kedai Makan Kak Nab, Kg Dato Seri Kamaruddin...tqvm coz ko mmg support ina habis habisan...Ina doakan smoga biz ko trus berjaya n berjaya....

Continue reading...

Kek Coklat Aidil Fitri 2009


Salam....lame x update..bln ramadan busy ngan biskut...dh raya busy ngan kek lak...pastu duk berjalan sana sini n berehat luruskan pinggang tu yg x upload gambar2....sori ye kengkawan...

Ni tempahan dr syikin Toyota..bermula dengan kek tuk besday anaknye...

dan yang ni 2 biji kek tuk hari raya...
Kesemua kek yg di tempah sempena hari raya di letakkan dlm box Anr Delights....br di rasmikan wpun toke2 kek yg lain dh guna box ni....

p/s mulai dr bln 10 semua kek yg 10inci akan gune box ni yea...
Continue reading...

Friday, September 11, 2009

Garden Theme Cupcakes


Salam...design inspired by kat ita gdm....dh lame tringin nk buat set ni, nk wt makan sdiri xde yg nk makan dh kat umah ni...bile hanim call nk design ni...pucuk dicita ulam mendatang....tq hanim sudi order ngan akak n tq tuk order yg seterusnya di bulan syawal nnt.

Sambutan hari jadi anak sedara n kakak ipar hanim...

ske ngan ulat bulu tu....
cendawan yg gemuk....bear yg comel...akhirnye berjaya gak nk kecilkan figurine...bear ni x termasuk dlm order hanim, saje wat nk try test skill kecilkan figurine berjaya jugak akhirnye...n token tuk zara yg comel...

Terima kasih banyak2 hanim...sori akak lmbat hapdet..busy sgt2..
Continue reading...

Chocolate Moist Cake


Salam....sepanjang ramadhan ingatkan xde org nk makan kek....terima kasih tuk yg menempah kek choc moist...

Yg ni tuk shikin yg kerja kt toyota...shikin juga yg menguruskan pembelian kereta toyota kami...smbil ie jual kereta ku hulurkan name card ku....senang berurusan ngan shikin...x smp 4 hari dpt kereta dh...so sesiapa yg nk beli or nk trade in kereta bleh contact shikin di 0125129473

katenye kek ni tuk anak2 je..so ina gune kan le edible yg mmg de dlm peti besi ina...hehehehe..senang pakai edible, cut n paste...siap. tp harga nye mmg lain le yea...Tq Shikin tuk repeat order...shikin dh booking 3 choc moist tuk hari raya....

Yg ni tuk anak jiran ina...Kak aishah order ni smpena besday anak bongsu nye...xde plak le edible yg girlish dlm peti besi...so bunga fondant le pe lagi...nk buat bunga ros mmg x sempat...

Utk baby, smoga jadi anak yg solehah yea....

Aiiii comotnye le kek ni...kek ni tuk biras ina yg kat nilai tu...ie smbut bsday 31.8..kebetulan ie balik bota, coz kami de more..dlm kekangan waktu, buat jugak kek ni...nsb kek ni free kak, kalu ko byr mmg truk le aku kene...hehehe
utk biras ina yg sekepala yg kate org dimana ko berada di situ aku berada, bj raya yg sedondon kasut yg sedondon...hahaha..smoga dimurahkan rezki, dipanjangkan umur n smoga berjaya dlm biz...
Continue reading...

Mini cuppies


Salam....variasi mini cuppies...

Set yg ni tuk ika...dr blog ika yg ina lawati rasenye ie ni bakal doktor @ dh jadi doktor pun....comelnye le ika ni...mcm x pcaya ie doktor...doa ina smoga satu2nye anak perempuan ina bakal jd doktor gak...dr gaya mmg dh ade..kalu sesiapa yg sakit kat umah ni die le yg handle sume...

Tqvm ika sudi order ngan akak...smoga ika trus berjaya, insyaallah



Set yg ni gara2 dh siap sume br teringat alamak gambar nye...hehehehe sori yea...yg ni tuk adik ipar ina, munirah...yg ni set yg lain dr ika n of course price pun lain yea..yg ni gne souffle cup warna warni...
Taraaaaa....ni mini cuppies box...oren ye kengkawan...mmg trade mark colour anr oren...ina de buat pakej tuk door gift gne box yg ni...nk tau harga email le ina....
p/s de satu lg box yg akan menyusul....org lain dh gne tp ina lambat skit le...raya ni insyaallah rasmi le box tu...tq tuk sifu ina yg tlg order kan n tlg pos kan....yg ku tau transfer kan uitnye je..hehehe..bile smpai sume box dh penin mane nak letak ni....buat mase ni sume di hall...mlm raya br dikerjakan...
Continue reading...

CHEESE CAKE


Salam...lame nye le x update blog ni yea...mmg busy ngan biskut rose tat, de lbh krg 12 bekas lg nk dipulun minggu depan...arini rest sekejap, lurus2 kan pinggang...

Sepanjang 2 minggu pertama order masih diambil, terima kasih tuk kwn2 yg sudi order ngan anr, yg order cream puff, cheese tarts n cheese cake...

Kak Azian de order oreo cheese cake n Nida de order blueberry cheese cake...tp dua2nye xde gambar..hehehe tlupa nk tgkap. Mtk maaf ye kengkawan...

Mase Azian order oreo cheese cake de buat tuk anak2 skali...so ni le gambarnye....

dh berzaman bli bekas ni tp x penah gune...mmg hobi ske ngumpul pinggan mangkuk...
Continue reading...
 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal