WELCOME TO ANRDELIGHTS

Friday, September 11, 2009

Mini cuppies

Posted by ANR DELIGHTS at 7:33 AM
Salam....variasi mini cuppies...

Set yg ni tuk ika...dr blog ika yg ina lawati rasenye ie ni bakal doktor @ dh jadi doktor pun....comelnye le ika ni...mcm x pcaya ie doktor...doa ina smoga satu2nye anak perempuan ina bakal jd doktor gak...dr gaya mmg dh ade..kalu sesiapa yg sakit kat umah ni die le yg handle sume...

Tqvm ika sudi order ngan akak...smoga ika trus berjaya, insyaallah



Set yg ni gara2 dh siap sume br teringat alamak gambar nye...hehehehe sori yea...yg ni tuk adik ipar ina, munirah...yg ni set yg lain dr ika n of course price pun lain yea..yg ni gne souffle cup warna warni...
Taraaaaa....ni mini cuppies box...oren ye kengkawan...mmg trade mark colour anr oren...ina de buat pakej tuk door gift gne box yg ni...nk tau harga email le ina....
p/s de satu lg box yg akan menyusul....org lain dh gne tp ina lambat skit le...raya ni insyaallah rasmi le box tu...tq tuk sifu ina yg tlg order kan n tlg pos kan....yg ku tau transfer kan uitnye je..hehehe..bile smpai sume box dh penin mane nak letak ni....buat mase ni sume di hall...mlm raya br dikerjakan...

1 comments on "Mini cuppies"

Ika Suhaimi on February 21, 2010 at 7:57 PM said...

la..akak tgk blog ika ek..aduh,malu nye..hahaha..rse nk masuk muke dlm bantal..

ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Friday, September 11, 2009

Mini cuppies


Salam....variasi mini cuppies...

Set yg ni tuk ika...dr blog ika yg ina lawati rasenye ie ni bakal doktor @ dh jadi doktor pun....comelnye le ika ni...mcm x pcaya ie doktor...doa ina smoga satu2nye anak perempuan ina bakal jd doktor gak...dr gaya mmg dh ade..kalu sesiapa yg sakit kat umah ni die le yg handle sume...

Tqvm ika sudi order ngan akak...smoga ika trus berjaya, insyaallah



Set yg ni gara2 dh siap sume br teringat alamak gambar nye...hehehehe sori yea...yg ni tuk adik ipar ina, munirah...yg ni set yg lain dr ika n of course price pun lain yea..yg ni gne souffle cup warna warni...
Taraaaaa....ni mini cuppies box...oren ye kengkawan...mmg trade mark colour anr oren...ina de buat pakej tuk door gift gne box yg ni...nk tau harga email le ina....
p/s de satu lg box yg akan menyusul....org lain dh gne tp ina lambat skit le...raya ni insyaallah rasmi le box tu...tq tuk sifu ina yg tlg order kan n tlg pos kan....yg ku tau transfer kan uitnye je..hehehe..bile smpai sume box dh penin mane nak letak ni....buat mase ni sume di hall...mlm raya br dikerjakan...

1 comments:

Ika Suhaimi on February 21, 2010 at 7:57 PM said...

la..akak tgk blog ika ek..aduh,malu nye..hahaha..rse nk masuk muke dlm bantal..

 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal