WELCOME TO ANRDELIGHTS

Monday, December 28, 2009

Kapkek Hantaran...

Posted by ANR DELIGHTS at 2:37 PM 2 comments
Salam...ni order tuk majlis pertunangan pada 24 n 25 Disember....sume permintaan tuk paten yg sama seperti watie mpm....(tq watie, ko pencetus idea ini yg beri akak peluang tuk buat fondant cupcake..muah muah muah...)

ketiga-tiga set ni le yg buat ina berjaga smp dinihari...mengkelebet bunga rose serta bunga2 lain nye serta daunnye serta nama2 mereka....tp mmg sronok dbandingkan dengan buttercream...

Set merah tuk Puan Nora, Pejabat Buruh Manjung...yg dipromo oleh Kedai Alatan Perkahwinan Manjung Dina...

Set biru tuk Puan Suriani, untuk majlis pertungangan adiknye..yg dipromo oleh jiran mama, Kak Sul...
Set hijau untuk anak sedara hubby....
Terima kasih tuk semua...terima kasih tuk org2 manjung yg beri sokongan pada Anr Delights yg telah setahun beroperasi secara formal....
Terima kasih tuk ayahanda tercinta Abdul Rahman b. Muhammad, tuk bonda tercinta, Shamsiah bt Harun, tuk adik beradik2, Masni, Saiful, Munirah, Shazana n Maziah (cik Kasih) yg menyokong biz ina ni....
Special thanks tuk hubby, Kamarul Azhar Dahaman Huri..byk sgt tolong x tersebut..i luv u soooo much dear...
Zillion thanks tuk Auni, Aqil n Ariq...yg sgt paham @ saje buat2 paham ngan kesibukan mama...
Last but not least..terima kasih tuk sahabat2, rakan2, jiran2, sanak sedara, sifu2 ina, lynn hassan, kak jun, kak ayu, kak zati juga kak linda....kerana ilmu mereka serta sokongan kalian yg buat ina makin bersemangat....



Selamat Bertunang Nurul & Adzhar

Posted by ANR DELIGHTS at 2:21 PM 0 comments
Tempahan dari Puan Zaradah n Puan Maizatun sempena majlis pertunangan anak bos mereka...

Kapkek hantaran....design yg sama macam ditempah oleh Ju Unikl..(Ju, ramai org berkenan design kapkek ko)

ni fondant cake...asalnye mereka order kek hantaran buttercream...memandangkan bos mereka ini ialah client hubby, so ina upgrade kek mereka ke fondant...kekangan waktu tuk buat benda lain...
To Za n Kak Mai, terima kasih banyak2 sudi oder ngan anr delights...
To Nurul n Adzhar, smoga tabah hadapi dugaan pertunangan n smoga dipanjangkan jodohnye...Insyaallah
ni oder dari Za, tu besday anaknye...tqvm za...


DOORGIFT CUPPIES

Posted by ANR DELIGHTS at 1:58 PM 1 comments
Salam....ni shima ipd manjung order sempena majlis harijadi anaknye...

100pcs doorgift cuppies....
ni tuk makan2....mini cuppies...
shima juga order 2 figurne ben10...tapi lupa amik gambar...sorry yea shima..
apa-apa pun terima kasih banyak2 sudi order ngan akak...




HAMPER COKLAT.....

Posted by ANR DELIGHTS at 1:18 PM 0 comments
Salam....ni packaging tuk coklat....sesuai tuk doorgift atau dibuat hamper seperti gambar di bawah...
basah kene hujan....nak keluar dari rumah ke marina cove, hujan lebat...

ni hamper tuk hubby sempena majlis reunion kali ke2 ROTU9094 di Marina Cove....setelah diundi, Bro Amin yg dpt hamper ni....dlm ni ade 20kotak coklat n 4 kotak kapkek...congrats bro...





TQ AWIN...

Posted by ANR DELIGHTS at 1:12 PM 0 comments
Salam...waaa awin akak minta maaf banyak2....akak terlupa langsung nk upload...sorry my dear..

Awin dr kl oder kapkek ni tuk besday mama nye....
dan kerana tengah gian buat coklat, ina hadiahkan 4 biji coklat tuk aunty...smoga panjang umur, murah rezki n diberkatiNYA selalu....

tuk awin, tqvm sudi ode dengan akak.....smoga awin akan jadi anak kebanggaan mama dan percayalah, kasih seorang ibu tiada galang gantinye....

Wednesday, December 23, 2009

CLASS BASIC DECORATING CUPCAKES

Posted by ANR DELIGHTS at 1:32 PM 0 comments
Salam....baru baru ni ina de buat class cupcakes tuk Kak Su n Yati...ni le hasil-hasilnye...

ni Kak su punye, ie x mau bergambar...so tenguk gambar cupcakes je le...
yg ni Yati punye...sume dibuat sendiri...
dan ni le yati...
Mula2 kami sukat bahan2, bancuh adunan n bakar kek...pastu kami bancuh krim..pastu cuba buat rumput, swirl, rossette atas papan kek...bile dh puas hati baru buat atas kapkek.....x puas hati lagi buat lain...jgn smp lunyai kapkek tu dah...hehehe...
terima kasih tuk Kak Su n Yati yg sudi datang berkongsi sdikit ilmu n skill dgn ina...Ina pun masih lagi belajar n belajar....sama-sama le kite yea...




Tuesday, December 15, 2009

PRODUK BARU....COKLAT COKLAT COKLAT....

Posted by ANR DELIGHTS at 2:52 PM 3 comments
Salam....produk baru anr delights....hehehehe...tgh kemaruk coklat, trus g class ngan linda kaori...geram tgk coklat2 kak linda...tau je nk wat class trus on le tanpe menoleh ke belakang lagi..hehehe
ske ngan plaque ni....
variasi coklat2...de couveture de compound..yg dlm papercup kuning tu marshmallow, yg halal bli di jusco...dh pegi jusco blk dr class tp lupa bli..
macam macam ada! banyak nye le tukun kak linda ni..aduiii satu satu ie bwak kuar...satu satu ina tanye bli kat mane kak...letih le menjawap ye kak...hehehehe


ni yg plg ina ske..lawa love love ni...de biskut oreo...


ni bola bola coklat...macam2 tukun ko kak...biarpun macam2 tukun...tp kemasnye la rumah, x npk kat mane simpan...

mmg sgt2 best class ni...x tension langsung..hehehe..yg join pun sumenye best..

terima kasih tidak terhingga buat kak linda kaori...ni kire class terakhir dalam tahun 2009...ina akan datang lagi..hehehe...ilmu perlu dituntut biarpun jauh beribu batu....

TQVM NURUL....

Posted by ANR DELIGHTS at 2:43 PM 0 comments
Salam...ni order dari nurul...adhoc order...x dapat nk buat berkuntum2 bunga nye..cuma 12 kuntum je sanggup....

close up....2 penjuru cuppies yg berbeza patennye...
satu penjuru lagi....
terima kasih banyak2 nurul....

SLAMAT PENGANTIN BARU AZREEN...

Posted by ANR DELIGHTS at 2:34 PM 1 comments
Salam...yg ni khas ina buat kan tuk azreen..reen ni pernah berkerja ngan client ina...kami berkongsi minat yg sama...ske tgk cite korea...

smoga berbahagia n berkekalan hingga ke akhir hayat....

TQ MARDHIAH

Posted by ANR DELIGHTS at 2:11 PM 0 comments
Salam...ni order dr mardhiah@alang tuk adiknye...Zaini ni navy n Ema ni nurse...kedua2 berkhidmat tuk negara tercinta...bravo bravo...
close up skit...hehehehe...
design topi n sauh inspired by my sifu...jun cupcakekasih....
terima kasih banyak2 mardhiah...

Happy Birthday Ayah

Posted by ANR DELIGHTS at 12:41 PM 0 comments
Salam..order dari Atikah Anuar tuk ayahnye...trima kasih banyak2...

Smoga pakcik Anuar dipanjangkan usia, dimurahkan rezki n diberkatiNYA selalu...

KEK HANTARAN....

Posted by ANR DELIGHTS at 12:15 PM 2 comments
Salam...kek hantaran beredible ni di tempah oleh Mala tuk adik nye...terima kasih Mala, yg slalu tempah kek ngan akak..

ni dlm kotak anr....

yg ni tuk Kedai Manjung Dina...

tema purple, dan ina buat basketweave lak....

Terima kasih semuan nye n selamat bertunang

DOOR GIFT...

Posted by ANR DELIGHTS at 11:57 AM 0 comments
Salam...set ni di tempah oleh kak yong..kakak kpd gjan...tuk adik iparnye...


50 choc moist + fondant...ni packing dlm kain net n diikat riben purple..dh tema kendurinye purple...
terima kasih kak yong...terima kasih pengantin...smoga berbahagia n berkekalan hingga ke akhir hayat..sorry x sampai ke rumah pengantin, dipertengahan jalan, hujan lebat mencurah2....terima kasih atas jemputan yea...

CUPCAKES/KEK CAWAN/ KAPKEK

Posted by ANR DELIGHTS at 11:47 AM 0 comments
Salam..sorry lame x apdet...internet slow, pc sakit...tuannye busy..hehehehe...

ni order dari syerah mummy lana....150pcs cupcakes...tq syerah..


2 set ni di order dari Kak Su, Fasa 1A


terima kasih banyak2 Syerah n Kak Su...

Sunday, November 29, 2009

Black forest cake

Posted by ANR DELIGHTS at 11:50 PM 0 comments
Salam...ni tuk makan2 sempena aidil adha...cik kasih yg frost...wa dh x larat oooo...tq cik kasih....sekejapan licin...

p/s sesiapa yg berminat nk attend class basic decorating cupcakes, bleh sms @ email ina yea...

Tq Watie...

Posted by ANR DELIGHTS at 11:31 PM 2 comments
Salam..set ni diorder oleh watie tuk majlis pertunangan adiknye...sample yg diberi adalah dari blog cik kasih...blog adik ina. Ina de tambah love 2 ketui kat situ...


close up skit...masih kene praktis lagi wat bunga2 ni....tp mmg sronok sgt wat set ni, menguji kesabaran, menguji mata yg mengantuk, menguji jari jemari yg x berapa nk seni ni, macam-macam le....

terima kasih banyak2 watie...alhamdulillah sume org ske, sayang nk kasi kat orang yea..n sayang juga org yg menerimanye....smoga fifi ske yea...

tuk bob n fifi, hadapi cabaran pertungan ngan penuh kesabaran....

Hantaran cuppies...

Posted by ANR DELIGHTS at 11:28 PM 0 comments
Salam...ni order dari manjung dina....30 cuppies+fondant+flower from gumpaste...

baru try veiner yg baru bli...syok wat bunga gne veiner ni...
trima kasih manjung dina coz sudi order ngan ina...

Irma Venice lak....

Posted by ANR DELIGHTS at 11:25 PM 0 comments
Salam...ni kepunyaan irma venicel lak...td aan@irma dari seri manjung...ni tuk makan2 hari raya..design ikut ske ina..hehehe...tq irma sudi oder ngan akak...

Thank you Aan@Irma

Posted by ANR DELIGHTS at 11:14 PM 0 comments
Salam....ni order dari aan@irma yg oder set figurine elmo aritu...
yg ni tuk besday adiknye...

yg ni irma order cheese cupcakes...1st trial wat dlm souffle, slalu wat sbijik besar..irma ckp wat le perisa ape2 pun janji sedap...so ina wat sume yg ade kat rumah, blueberry, strawberry n chocolate...de 4 ketui yg plain....
selepas dimekapkan ngan edible arsenal...
tq aan@irma tuk oder2 ni yea...

Moist Chocolate Cake

Posted by ANR DELIGHTS at 7:09 PM 0 comments
Salam...Ni order sempena aidil adha...

Order dari kawan ya, adik ipar ina...tqvm ye kak...



yg ni order dari atie sempena anniversary ibu n ayah nye...ni penutup order sebelum hari raya aidil adha, atie order pun dh last minute yea...9 malam baru leh amik....n mayb coz dh letih ya amat, choc ganache ni x membantu langsung, x tau knape, x nak smooth bahagian tepi2 nye...geram sungguh la....kadang2 bkn saje badan yg letih, dapur aku jugak dh letih agaknye, dari pagi x henti2 digunakan...sori yea atie...
atie sms pagi raya, dh selesai pun keknye..tq for d compliments yea...

ni nk citer skit psl edible, mtk maaf banyak2 ina perlukan at least 7hari tuk proses edible coz ina xde printer tu, ina kene order...insyaallah kalu de rezki lebih ina rembat printer edible tu yea..maka selesailah masalah edible last minute..insyaallah...

terima kasih banyak2 yea atas order2 ni...tq to my adik ipar, thanks for d support...



Hantaran Kapkek

Posted by ANR DELIGHTS at 6:56 PM 0 comments
Salam...sori lambat update..smp kak ni dah wat repeat order tuk next week...Sori ye kak...

2 Set hantaran kapkek tuk kedua dua belah pihak...yg perempuan pink, yg lelaki oren..dan yg satu lagi tuk makan2...

Request design macam yang ina buat tuk Ju...

terima kasih banyak2...



Monday, November 23, 2009

Happy Birthday Nurul Alia

Posted by ANR DELIGHTS at 12:59 AM 0 comments
Salam...ni pun repeat order gak...order dari Daus, Taman Hijau....rasanye ni tuk anak saudara Daus...
sorry yea lambat hantar, kat manjung hujan waktu tu....

Terima kasih Daus sudi order ngan akak....

ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Monday, December 28, 2009

Kapkek Hantaran...


Salam...ni order tuk majlis pertunangan pada 24 n 25 Disember....sume permintaan tuk paten yg sama seperti watie mpm....(tq watie, ko pencetus idea ini yg beri akak peluang tuk buat fondant cupcake..muah muah muah...)

ketiga-tiga set ni le yg buat ina berjaga smp dinihari...mengkelebet bunga rose serta bunga2 lain nye serta daunnye serta nama2 mereka....tp mmg sronok dbandingkan dengan buttercream...

Set merah tuk Puan Nora, Pejabat Buruh Manjung...yg dipromo oleh Kedai Alatan Perkahwinan Manjung Dina...

Set biru tuk Puan Suriani, untuk majlis pertungangan adiknye..yg dipromo oleh jiran mama, Kak Sul...
Set hijau untuk anak sedara hubby....
Terima kasih tuk semua...terima kasih tuk org2 manjung yg beri sokongan pada Anr Delights yg telah setahun beroperasi secara formal....
Terima kasih tuk ayahanda tercinta Abdul Rahman b. Muhammad, tuk bonda tercinta, Shamsiah bt Harun, tuk adik beradik2, Masni, Saiful, Munirah, Shazana n Maziah (cik Kasih) yg menyokong biz ina ni....
Special thanks tuk hubby, Kamarul Azhar Dahaman Huri..byk sgt tolong x tersebut..i luv u soooo much dear...
Zillion thanks tuk Auni, Aqil n Ariq...yg sgt paham @ saje buat2 paham ngan kesibukan mama...
Last but not least..terima kasih tuk sahabat2, rakan2, jiran2, sanak sedara, sifu2 ina, lynn hassan, kak jun, kak ayu, kak zati juga kak linda....kerana ilmu mereka serta sokongan kalian yg buat ina makin bersemangat....



Continue reading...

Selamat Bertunang Nurul & Adzhar


Tempahan dari Puan Zaradah n Puan Maizatun sempena majlis pertunangan anak bos mereka...

Kapkek hantaran....design yg sama macam ditempah oleh Ju Unikl..(Ju, ramai org berkenan design kapkek ko)

ni fondant cake...asalnye mereka order kek hantaran buttercream...memandangkan bos mereka ini ialah client hubby, so ina upgrade kek mereka ke fondant...kekangan waktu tuk buat benda lain...
To Za n Kak Mai, terima kasih banyak2 sudi oder ngan anr delights...
To Nurul n Adzhar, smoga tabah hadapi dugaan pertunangan n smoga dipanjangkan jodohnye...Insyaallah
ni oder dari Za, tu besday anaknye...tqvm za...


Continue reading...

DOORGIFT CUPPIES


Salam....ni shima ipd manjung order sempena majlis harijadi anaknye...

100pcs doorgift cuppies....
ni tuk makan2....mini cuppies...
shima juga order 2 figurne ben10...tapi lupa amik gambar...sorry yea shima..
apa-apa pun terima kasih banyak2 sudi order ngan akak...




Continue reading...

HAMPER COKLAT.....


Salam....ni packaging tuk coklat....sesuai tuk doorgift atau dibuat hamper seperti gambar di bawah...
basah kene hujan....nak keluar dari rumah ke marina cove, hujan lebat...

ni hamper tuk hubby sempena majlis reunion kali ke2 ROTU9094 di Marina Cove....setelah diundi, Bro Amin yg dpt hamper ni....dlm ni ade 20kotak coklat n 4 kotak kapkek...congrats bro...





Continue reading...

TQ AWIN...


Salam...waaa awin akak minta maaf banyak2....akak terlupa langsung nk upload...sorry my dear..

Awin dr kl oder kapkek ni tuk besday mama nye....
dan kerana tengah gian buat coklat, ina hadiahkan 4 biji coklat tuk aunty...smoga panjang umur, murah rezki n diberkatiNYA selalu....

tuk awin, tqvm sudi ode dengan akak.....smoga awin akan jadi anak kebanggaan mama dan percayalah, kasih seorang ibu tiada galang gantinye....
Continue reading...

Wednesday, December 23, 2009

CLASS BASIC DECORATING CUPCAKES


Salam....baru baru ni ina de buat class cupcakes tuk Kak Su n Yati...ni le hasil-hasilnye...

ni Kak su punye, ie x mau bergambar...so tenguk gambar cupcakes je le...
yg ni Yati punye...sume dibuat sendiri...
dan ni le yati...
Mula2 kami sukat bahan2, bancuh adunan n bakar kek...pastu kami bancuh krim..pastu cuba buat rumput, swirl, rossette atas papan kek...bile dh puas hati baru buat atas kapkek.....x puas hati lagi buat lain...jgn smp lunyai kapkek tu dah...hehehe...
terima kasih tuk Kak Su n Yati yg sudi datang berkongsi sdikit ilmu n skill dgn ina...Ina pun masih lagi belajar n belajar....sama-sama le kite yea...




Continue reading...

Tuesday, December 15, 2009

PRODUK BARU....COKLAT COKLAT COKLAT....


Salam....produk baru anr delights....hehehehe...tgh kemaruk coklat, trus g class ngan linda kaori...geram tgk coklat2 kak linda...tau je nk wat class trus on le tanpe menoleh ke belakang lagi..hehehe
ske ngan plaque ni....
variasi coklat2...de couveture de compound..yg dlm papercup kuning tu marshmallow, yg halal bli di jusco...dh pegi jusco blk dr class tp lupa bli..
macam macam ada! banyak nye le tukun kak linda ni..aduiii satu satu ie bwak kuar...satu satu ina tanye bli kat mane kak...letih le menjawap ye kak...hehehehe


ni yg plg ina ske..lawa love love ni...de biskut oreo...


ni bola bola coklat...macam2 tukun ko kak...biarpun macam2 tukun...tp kemasnye la rumah, x npk kat mane simpan...

mmg sgt2 best class ni...x tension langsung..hehehe..yg join pun sumenye best..

terima kasih tidak terhingga buat kak linda kaori...ni kire class terakhir dalam tahun 2009...ina akan datang lagi..hehehe...ilmu perlu dituntut biarpun jauh beribu batu....
Continue reading...

TQVM NURUL....


Salam...ni order dari nurul...adhoc order...x dapat nk buat berkuntum2 bunga nye..cuma 12 kuntum je sanggup....

close up....2 penjuru cuppies yg berbeza patennye...
satu penjuru lagi....
terima kasih banyak2 nurul....
Continue reading...

SLAMAT PENGANTIN BARU AZREEN...


Salam...yg ni khas ina buat kan tuk azreen..reen ni pernah berkerja ngan client ina...kami berkongsi minat yg sama...ske tgk cite korea...

smoga berbahagia n berkekalan hingga ke akhir hayat....
Continue reading...

TQ MARDHIAH


Salam...ni order dr mardhiah@alang tuk adiknye...Zaini ni navy n Ema ni nurse...kedua2 berkhidmat tuk negara tercinta...bravo bravo...
close up skit...hehehehe...
design topi n sauh inspired by my sifu...jun cupcakekasih....
terima kasih banyak2 mardhiah...

Continue reading...

Happy Birthday Ayah


Salam..order dari Atikah Anuar tuk ayahnye...trima kasih banyak2...

Smoga pakcik Anuar dipanjangkan usia, dimurahkan rezki n diberkatiNYA selalu...
Continue reading...

KEK HANTARAN....


Salam...kek hantaran beredible ni di tempah oleh Mala tuk adik nye...terima kasih Mala, yg slalu tempah kek ngan akak..

ni dlm kotak anr....

yg ni tuk Kedai Manjung Dina...

tema purple, dan ina buat basketweave lak....

Terima kasih semuan nye n selamat bertunang
Continue reading...

DOOR GIFT...


Salam...set ni di tempah oleh kak yong..kakak kpd gjan...tuk adik iparnye...


50 choc moist + fondant...ni packing dlm kain net n diikat riben purple..dh tema kendurinye purple...
terima kasih kak yong...terima kasih pengantin...smoga berbahagia n berkekalan hingga ke akhir hayat..sorry x sampai ke rumah pengantin, dipertengahan jalan, hujan lebat mencurah2....terima kasih atas jemputan yea...
Continue reading...

CUPCAKES/KEK CAWAN/ KAPKEK


Salam..sorry lame x apdet...internet slow, pc sakit...tuannye busy..hehehehe...

ni order dari syerah mummy lana....150pcs cupcakes...tq syerah..


2 set ni di order dari Kak Su, Fasa 1A


terima kasih banyak2 Syerah n Kak Su...
Continue reading...

Sunday, November 29, 2009

Black forest cake


Salam...ni tuk makan2 sempena aidil adha...cik kasih yg frost...wa dh x larat oooo...tq cik kasih....sekejapan licin...

p/s sesiapa yg berminat nk attend class basic decorating cupcakes, bleh sms @ email ina yea...
Continue reading...

Tq Watie...


Salam..set ni diorder oleh watie tuk majlis pertunangan adiknye...sample yg diberi adalah dari blog cik kasih...blog adik ina. Ina de tambah love 2 ketui kat situ...


close up skit...masih kene praktis lagi wat bunga2 ni....tp mmg sronok sgt wat set ni, menguji kesabaran, menguji mata yg mengantuk, menguji jari jemari yg x berapa nk seni ni, macam-macam le....

terima kasih banyak2 watie...alhamdulillah sume org ske, sayang nk kasi kat orang yea..n sayang juga org yg menerimanye....smoga fifi ske yea...

tuk bob n fifi, hadapi cabaran pertungan ngan penuh kesabaran....
Continue reading...

Hantaran cuppies...


Salam...ni order dari manjung dina....30 cuppies+fondant+flower from gumpaste...

baru try veiner yg baru bli...syok wat bunga gne veiner ni...
trima kasih manjung dina coz sudi order ngan ina...
Continue reading...

Irma Venice lak....


Salam...ni kepunyaan irma venicel lak...td aan@irma dari seri manjung...ni tuk makan2 hari raya..design ikut ske ina..hehehe...tq irma sudi oder ngan akak...
Continue reading...

Thank you Aan@Irma


Salam....ni order dari aan@irma yg oder set figurine elmo aritu...
yg ni tuk besday adiknye...

yg ni irma order cheese cupcakes...1st trial wat dlm souffle, slalu wat sbijik besar..irma ckp wat le perisa ape2 pun janji sedap...so ina wat sume yg ade kat rumah, blueberry, strawberry n chocolate...de 4 ketui yg plain....
selepas dimekapkan ngan edible arsenal...
tq aan@irma tuk oder2 ni yea...
Continue reading...

Moist Chocolate Cake


Salam...Ni order sempena aidil adha...

Order dari kawan ya, adik ipar ina...tqvm ye kak...



yg ni order dari atie sempena anniversary ibu n ayah nye...ni penutup order sebelum hari raya aidil adha, atie order pun dh last minute yea...9 malam baru leh amik....n mayb coz dh letih ya amat, choc ganache ni x membantu langsung, x tau knape, x nak smooth bahagian tepi2 nye...geram sungguh la....kadang2 bkn saje badan yg letih, dapur aku jugak dh letih agaknye, dari pagi x henti2 digunakan...sori yea atie...
atie sms pagi raya, dh selesai pun keknye..tq for d compliments yea...

ni nk citer skit psl edible, mtk maaf banyak2 ina perlukan at least 7hari tuk proses edible coz ina xde printer tu, ina kene order...insyaallah kalu de rezki lebih ina rembat printer edible tu yea..maka selesailah masalah edible last minute..insyaallah...

terima kasih banyak2 yea atas order2 ni...tq to my adik ipar, thanks for d support...



Continue reading...

Hantaran Kapkek


Salam...sori lambat update..smp kak ni dah wat repeat order tuk next week...Sori ye kak...

2 Set hantaran kapkek tuk kedua dua belah pihak...yg perempuan pink, yg lelaki oren..dan yg satu lagi tuk makan2...

Request design macam yang ina buat tuk Ju...

terima kasih banyak2...



Continue reading...

Monday, November 23, 2009

Happy Birthday Nurul Alia


Salam...ni pun repeat order gak...order dari Daus, Taman Hijau....rasanye ni tuk anak saudara Daus...
sorry yea lambat hantar, kat manjung hujan waktu tu....

Terima kasih Daus sudi order ngan akak....
Continue reading...
 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal