WELCOME TO ANRDELIGHTS

Sunday, November 29, 2009

Moist Chocolate Cake

Posted by ANR DELIGHTS at 7:09 PM
Salam...Ni order sempena aidil adha...

Order dari kawan ya, adik ipar ina...tqvm ye kak...



yg ni order dari atie sempena anniversary ibu n ayah nye...ni penutup order sebelum hari raya aidil adha, atie order pun dh last minute yea...9 malam baru leh amik....n mayb coz dh letih ya amat, choc ganache ni x membantu langsung, x tau knape, x nak smooth bahagian tepi2 nye...geram sungguh la....kadang2 bkn saje badan yg letih, dapur aku jugak dh letih agaknye, dari pagi x henti2 digunakan...sori yea atie...
atie sms pagi raya, dh selesai pun keknye..tq for d compliments yea...

ni nk citer skit psl edible, mtk maaf banyak2 ina perlukan at least 7hari tuk proses edible coz ina xde printer tu, ina kene order...insyaallah kalu de rezki lebih ina rembat printer edible tu yea..maka selesailah masalah edible last minute..insyaallah...

terima kasih banyak2 yea atas order2 ni...tq to my adik ipar, thanks for d support...



0 comments on "Moist Chocolate Cake"

ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Sunday, November 29, 2009

Moist Chocolate Cake


Salam...Ni order sempena aidil adha...

Order dari kawan ya, adik ipar ina...tqvm ye kak...



yg ni order dari atie sempena anniversary ibu n ayah nye...ni penutup order sebelum hari raya aidil adha, atie order pun dh last minute yea...9 malam baru leh amik....n mayb coz dh letih ya amat, choc ganache ni x membantu langsung, x tau knape, x nak smooth bahagian tepi2 nye...geram sungguh la....kadang2 bkn saje badan yg letih, dapur aku jugak dh letih agaknye, dari pagi x henti2 digunakan...sori yea atie...
atie sms pagi raya, dh selesai pun keknye..tq for d compliments yea...

ni nk citer skit psl edible, mtk maaf banyak2 ina perlukan at least 7hari tuk proses edible coz ina xde printer tu, ina kene order...insyaallah kalu de rezki lebih ina rembat printer edible tu yea..maka selesailah masalah edible last minute..insyaallah...

terima kasih banyak2 yea atas order2 ni...tq to my adik ipar, thanks for d support...



0 comments:

 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal