WELCOME TO ANRDELIGHTS

Monday, November 2, 2009

Garden theme cupcakes

Posted by ANR DELIGHTS at 9:24 PM
Salam...ni order dari Awa tuk anaknye....garden theme cupcakes...kali ni x buat ulat le, ganti ngan arnab..saje nk try lak...

sms kt awa, tanye cuppies ni, ie ckp x tgk lg coz x smp dr kl g, tp kapkek tu tumpang kt umah sebelah coz fasha nk kapkek..bkn fasha je yg ske, ina yg wat ni pun mmg ske sgt wat garden theme ni..nasib anak2 ina dh x kisah ngan kapkek ni, so depa x de le nak...depa makan bunga2 kecik tu je le...

de bunga rose n bunga yg xbrp jadi, gerbera daisy...hehehe..ni sume kerana br blk dr class bunga kt penang...nk try test skill le..t ina uplaod class tu yea...

tuk fasha, smoga jadi anak yg solehah...

tuk awa, trima kasih banyak2..trima kasih sudi order ngan akak...

0 comments on "Garden theme cupcakes"

ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Monday, November 2, 2009

Garden theme cupcakes


Salam...ni order dari Awa tuk anaknye....garden theme cupcakes...kali ni x buat ulat le, ganti ngan arnab..saje nk try lak...

sms kt awa, tanye cuppies ni, ie ckp x tgk lg coz x smp dr kl g, tp kapkek tu tumpang kt umah sebelah coz fasha nk kapkek..bkn fasha je yg ske, ina yg wat ni pun mmg ske sgt wat garden theme ni..nasib anak2 ina dh x kisah ngan kapkek ni, so depa x de le nak...depa makan bunga2 kecik tu je le...

de bunga rose n bunga yg xbrp jadi, gerbera daisy...hehehe..ni sume kerana br blk dr class bunga kt penang...nk try test skill le..t ina uplaod class tu yea...

tuk fasha, smoga jadi anak yg solehah...

tuk awa, trima kasih banyak2..trima kasih sudi order ngan akak...

0 comments:

 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal