WELCOME TO ANRDELIGHTS

Tuesday, May 18, 2010

Happy Birthday Intan Anis Shadzika....

Posted by ANR DELIGHTS at 4:56 PM 0 comments
Salam....ni order dari Fara kalu x silap...sowi...akak lupa....tuk anak sedaranye....




terima kasih banyak2 yea.....

Happy Birthday Ali.....

Posted by ANR DELIGHTS at 4:48 PM 0 comments
Salam...order dari Syerah yg dh jadi birthday planner....sesiapa leh contact syerah ye kalu nk ie jd planner....blog ie de kt tepi tu yg baking is fun...dulu wt kek gak, tp dh de poket comei lote, dh x wat....

ni tuk Syed Ali Danish.....

terima kasih banyak2 syerah, terima kasih banyak2 mama Syed Ali....

Terima kasih Naza.....

Posted by ANR DELIGHTS at 4:41 PM 0 comments
Salam...order dari Naza tuk kawannye....terima kasih banyak2


design yg same cume ubah skit je bunga tu.....

SELAMAT HARI GURU

Posted by ANR DELIGHTS at 4:29 PM 0 comments
Salam...order dari Cikgu Lela...

yg ni tuk anak nye....

yg ni tuk cikgu anaknye....

yg ni juga tuk cikgu anaknye....cikgu2 Sek Convent.....
yg ni tuk cikgu Lela.....br try wt rose tanpa kon...aduhhh...last buat masa belajar ngan kak linda, uiiiihhh jenuh gak le nk buat...

set yg ni pun tuk cikgu2 gak....saje try kombinasi kaler ni selepas tgk baju misha omar di satu program hiburan di tv....
terima kasih banyak2 cikgu Lela....




TQ MALA....

Posted by ANR DELIGHTS at 4:19 PM 0 comments
Salam...ni order dari Mala tuk anak sedaranye....comei sgt haziq ni....sgt minat kereta...macam anak ina jugak, ariq...bile dh siap kek ni, ie ckp ni kek tuk ariq yea...x le ni tuk kawan mama, asyik2 org punye...hahahaha....next time yea ariq...

kerana xdpt email mala yg mtk tulis atas kek, ina pun xbuat....so mak haziq anto balik dan ina tmbah le ayat2 nye...sori yea...

ni selepas alteration.....kalu dh hadap kek mmg x bukak email, d best way sms kalu de sbarang perubahan @ penambahan sila sms yea....insyaallah bleh buat...

terima kasih banyak2 mala n mama haziq....

Happy birthday aiman.....

Posted by ANR DELIGHTS at 4:09 PM 0 comments
Salam....ode dari seorang anak remaja tuk adik nye....sorry aunty lupa nama...datang kerumah bersama anak ayu....tq ayu n d family yg tlg promote kan....

choc moist 9in + ganache + fondant...


terima kasih banyak2....

Monday, May 3, 2010

SELAMAT BERTUNANG ADDY....

Posted by ANR DELIGHTS at 11:52 AM 0 comments
Salam...ni untuk sepupu ina yg melangsungkan majlis pertunangannya pada 1.5.2010

Deco ni sepenuhnya di buat oleh Cik Kasih...nak blaja wat fondant katenye...so die mula dari ayak gula sampai le siap..hehehehe

kelilingnya gune cutter patchwork, n dikemaskan dengan royal icing....

dah siap simpan dalam kotak ni.....
terima kasih cik Kasih sudi tolong yea...now open for order la yea di Johor lak....so orang2 JB n sekitarnye bleh order kek fondant ngan cik Kasih, toke http://yummyummylicious.blogspot.com

Selamat Bertunang Addy, smoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin....






SELAMAT PENGANTIN BARU NOR....

Posted by ANR DELIGHTS at 11:36 AM 0 comments
Salam...set wedding cake & doorgift cuppies yg di order oleh Nor dari Bandar Lahat Baru, Ipoh....sampai umah Nor jam 12.30 malam...sori ye Nor, dh lewat sangat sangat....





silap angle le plak amik gambar ni..hehehehe...


ni bahagian atas.....

dan yang ni bahagian bawah....

dan yang ni kapkek mengiringi wedding cake nye....

dan yang ni 800 mini cuppies....ni yg terakhir sebelum dimasukkan dlm kotak....

CHOCOLATES......

Posted by ANR DELIGHTS at 11:21 AM 0 comments
Salam...tempahan oleh syerah....

tempahan oleh Kak Mazuin, Sitiawan...



Terima kasih yea....

KYNA & ANGAH...PART 2

Posted by ANR DELIGHTS at 11:11 AM 0 comments
Salam....ni kek hantaran mereka lak...



yg ni dari Angah tuk Kyna....

dan yang ni dari Kyna tuk Angah....
Smoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin dan bahagia hingga ke akhir hayat...

KYNA N ANGAH....PART I

Posted by ANR DELIGHTS at 11:03 AM 0 comments
Salam....ni order dari best friend my mom tuk diberi kepada Kyna...

selepas disusun oleh mak sedara Kyna....cantik, ske sangat..yg dalam bekas cookies tu semperit buatan my mom....


ni dengan edible...


ni coklat hadiah dari anr delights tuk kyna.....

ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, May 18, 2010

Happy Birthday Intan Anis Shadzika....


Salam....ni order dari Fara kalu x silap...sowi...akak lupa....tuk anak sedaranye....




terima kasih banyak2 yea.....
Continue reading...

Happy Birthday Ali.....


Salam...order dari Syerah yg dh jadi birthday planner....sesiapa leh contact syerah ye kalu nk ie jd planner....blog ie de kt tepi tu yg baking is fun...dulu wt kek gak, tp dh de poket comei lote, dh x wat....

ni tuk Syed Ali Danish.....

terima kasih banyak2 syerah, terima kasih banyak2 mama Syed Ali....
Continue reading...

Terima kasih Naza.....


Salam...order dari Naza tuk kawannye....terima kasih banyak2


design yg same cume ubah skit je bunga tu.....
Continue reading...

SELAMAT HARI GURU


Salam...order dari Cikgu Lela...

yg ni tuk anak nye....

yg ni tuk cikgu anaknye....

yg ni juga tuk cikgu anaknye....cikgu2 Sek Convent.....
yg ni tuk cikgu Lela.....br try wt rose tanpa kon...aduhhh...last buat masa belajar ngan kak linda, uiiiihhh jenuh gak le nk buat...

set yg ni pun tuk cikgu2 gak....saje try kombinasi kaler ni selepas tgk baju misha omar di satu program hiburan di tv....
terima kasih banyak2 cikgu Lela....




Continue reading...

TQ MALA....


Salam...ni order dari Mala tuk anak sedaranye....comei sgt haziq ni....sgt minat kereta...macam anak ina jugak, ariq...bile dh siap kek ni, ie ckp ni kek tuk ariq yea...x le ni tuk kawan mama, asyik2 org punye...hahahaha....next time yea ariq...

kerana xdpt email mala yg mtk tulis atas kek, ina pun xbuat....so mak haziq anto balik dan ina tmbah le ayat2 nye...sori yea...

ni selepas alteration.....kalu dh hadap kek mmg x bukak email, d best way sms kalu de sbarang perubahan @ penambahan sila sms yea....insyaallah bleh buat...

terima kasih banyak2 mala n mama haziq....
Continue reading...

Happy birthday aiman.....


Salam....ode dari seorang anak remaja tuk adik nye....sorry aunty lupa nama...datang kerumah bersama anak ayu....tq ayu n d family yg tlg promote kan....

choc moist 9in + ganache + fondant...


terima kasih banyak2....
Continue reading...

Monday, May 3, 2010

SELAMAT BERTUNANG ADDY....


Salam...ni untuk sepupu ina yg melangsungkan majlis pertunangannya pada 1.5.2010

Deco ni sepenuhnya di buat oleh Cik Kasih...nak blaja wat fondant katenye...so die mula dari ayak gula sampai le siap..hehehehe

kelilingnya gune cutter patchwork, n dikemaskan dengan royal icing....

dah siap simpan dalam kotak ni.....
terima kasih cik Kasih sudi tolong yea...now open for order la yea di Johor lak....so orang2 JB n sekitarnye bleh order kek fondant ngan cik Kasih, toke http://yummyummylicious.blogspot.com

Selamat Bertunang Addy, smoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin....






Continue reading...

SELAMAT PENGANTIN BARU NOR....


Salam...set wedding cake & doorgift cuppies yg di order oleh Nor dari Bandar Lahat Baru, Ipoh....sampai umah Nor jam 12.30 malam...sori ye Nor, dh lewat sangat sangat....





silap angle le plak amik gambar ni..hehehehe...


ni bahagian atas.....

dan yang ni bahagian bawah....

dan yang ni kapkek mengiringi wedding cake nye....

dan yang ni 800 mini cuppies....ni yg terakhir sebelum dimasukkan dlm kotak....
Continue reading...

CHOCOLATES......


Salam...tempahan oleh syerah....

tempahan oleh Kak Mazuin, Sitiawan...



Terima kasih yea....
Continue reading...

KYNA & ANGAH...PART 2


Salam....ni kek hantaran mereka lak...



yg ni dari Angah tuk Kyna....

dan yang ni dari Kyna tuk Angah....
Smoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin dan bahagia hingga ke akhir hayat...
Continue reading...

KYNA N ANGAH....PART I


Salam....ni order dari best friend my mom tuk diberi kepada Kyna...

selepas disusun oleh mak sedara Kyna....cantik, ske sangat..yg dalam bekas cookies tu semperit buatan my mom....


ni dengan edible...


ni coklat hadiah dari anr delights tuk kyna.....

Continue reading...
 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal