WELCOME TO ANRDELIGHTS

Monday, December 28, 2009

Kapkek Hantaran...

Posted by ANR DELIGHTS at 2:37 PM 2 comments
Salam...ni order tuk majlis pertunangan pada 24 n 25 Disember....sume permintaan tuk paten yg sama seperti watie mpm....(tq watie, ko pencetus idea ini yg beri akak peluang tuk buat fondant cupcake..muah muah muah...)

ketiga-tiga set ni le yg buat ina berjaga smp dinihari...mengkelebet bunga rose serta bunga2 lain nye serta daunnye serta nama2 mereka....tp mmg sronok dbandingkan dengan buttercream...

Set merah tuk Puan Nora, Pejabat Buruh Manjung...yg dipromo oleh Kedai Alatan Perkahwinan Manjung Dina...

Set biru tuk Puan Suriani, untuk majlis pertungangan adiknye..yg dipromo oleh jiran mama, Kak Sul...
Set hijau untuk anak sedara hubby....
Terima kasih tuk semua...terima kasih tuk org2 manjung yg beri sokongan pada Anr Delights yg telah setahun beroperasi secara formal....
Terima kasih tuk ayahanda tercinta Abdul Rahman b. Muhammad, tuk bonda tercinta, Shamsiah bt Harun, tuk adik beradik2, Masni, Saiful, Munirah, Shazana n Maziah (cik Kasih) yg menyokong biz ina ni....
Special thanks tuk hubby, Kamarul Azhar Dahaman Huri..byk sgt tolong x tersebut..i luv u soooo much dear...
Zillion thanks tuk Auni, Aqil n Ariq...yg sgt paham @ saje buat2 paham ngan kesibukan mama...
Last but not least..terima kasih tuk sahabat2, rakan2, jiran2, sanak sedara, sifu2 ina, lynn hassan, kak jun, kak ayu, kak zati juga kak linda....kerana ilmu mereka serta sokongan kalian yg buat ina makin bersemangat....



Selamat Bertunang Nurul & Adzhar

Posted by ANR DELIGHTS at 2:21 PM 0 comments
Tempahan dari Puan Zaradah n Puan Maizatun sempena majlis pertunangan anak bos mereka...

Kapkek hantaran....design yg sama macam ditempah oleh Ju Unikl..(Ju, ramai org berkenan design kapkek ko)

ni fondant cake...asalnye mereka order kek hantaran buttercream...memandangkan bos mereka ini ialah client hubby, so ina upgrade kek mereka ke fondant...kekangan waktu tuk buat benda lain...
To Za n Kak Mai, terima kasih banyak2 sudi oder ngan anr delights...
To Nurul n Adzhar, smoga tabah hadapi dugaan pertunangan n smoga dipanjangkan jodohnye...Insyaallah
ni oder dari Za, tu besday anaknye...tqvm za...


DOORGIFT CUPPIES

Posted by ANR DELIGHTS at 1:58 PM 1 comments
Salam....ni shima ipd manjung order sempena majlis harijadi anaknye...

100pcs doorgift cuppies....
ni tuk makan2....mini cuppies...
shima juga order 2 figurne ben10...tapi lupa amik gambar...sorry yea shima..
apa-apa pun terima kasih banyak2 sudi order ngan akak...




HAMPER COKLAT.....

Posted by ANR DELIGHTS at 1:18 PM 0 comments
Salam....ni packaging tuk coklat....sesuai tuk doorgift atau dibuat hamper seperti gambar di bawah...
basah kene hujan....nak keluar dari rumah ke marina cove, hujan lebat...

ni hamper tuk hubby sempena majlis reunion kali ke2 ROTU9094 di Marina Cove....setelah diundi, Bro Amin yg dpt hamper ni....dlm ni ade 20kotak coklat n 4 kotak kapkek...congrats bro...





TQ AWIN...

Posted by ANR DELIGHTS at 1:12 PM 0 comments
Salam...waaa awin akak minta maaf banyak2....akak terlupa langsung nk upload...sorry my dear..

Awin dr kl oder kapkek ni tuk besday mama nye....
dan kerana tengah gian buat coklat, ina hadiahkan 4 biji coklat tuk aunty...smoga panjang umur, murah rezki n diberkatiNYA selalu....

tuk awin, tqvm sudi ode dengan akak.....smoga awin akan jadi anak kebanggaan mama dan percayalah, kasih seorang ibu tiada galang gantinye....

Wednesday, December 23, 2009

CLASS BASIC DECORATING CUPCAKES

Posted by ANR DELIGHTS at 1:32 PM 0 comments
Salam....baru baru ni ina de buat class cupcakes tuk Kak Su n Yati...ni le hasil-hasilnye...

ni Kak su punye, ie x mau bergambar...so tenguk gambar cupcakes je le...
yg ni Yati punye...sume dibuat sendiri...
dan ni le yati...
Mula2 kami sukat bahan2, bancuh adunan n bakar kek...pastu kami bancuh krim..pastu cuba buat rumput, swirl, rossette atas papan kek...bile dh puas hati baru buat atas kapkek.....x puas hati lagi buat lain...jgn smp lunyai kapkek tu dah...hehehe...
terima kasih tuk Kak Su n Yati yg sudi datang berkongsi sdikit ilmu n skill dgn ina...Ina pun masih lagi belajar n belajar....sama-sama le kite yea...




Tuesday, December 15, 2009

PRODUK BARU....COKLAT COKLAT COKLAT....

Posted by ANR DELIGHTS at 2:52 PM 3 comments
Salam....produk baru anr delights....hehehehe...tgh kemaruk coklat, trus g class ngan linda kaori...geram tgk coklat2 kak linda...tau je nk wat class trus on le tanpe menoleh ke belakang lagi..hehehe
ske ngan plaque ni....
variasi coklat2...de couveture de compound..yg dlm papercup kuning tu marshmallow, yg halal bli di jusco...dh pegi jusco blk dr class tp lupa bli..
macam macam ada! banyak nye le tukun kak linda ni..aduiii satu satu ie bwak kuar...satu satu ina tanye bli kat mane kak...letih le menjawap ye kak...hehehehe


ni yg plg ina ske..lawa love love ni...de biskut oreo...


ni bola bola coklat...macam2 tukun ko kak...biarpun macam2 tukun...tp kemasnye la rumah, x npk kat mane simpan...

mmg sgt2 best class ni...x tension langsung..hehehe..yg join pun sumenye best..

terima kasih tidak terhingga buat kak linda kaori...ni kire class terakhir dalam tahun 2009...ina akan datang lagi..hehehe...ilmu perlu dituntut biarpun jauh beribu batu....

TQVM NURUL....

Posted by ANR DELIGHTS at 2:43 PM 0 comments
Salam...ni order dari nurul...adhoc order...x dapat nk buat berkuntum2 bunga nye..cuma 12 kuntum je sanggup....

close up....2 penjuru cuppies yg berbeza patennye...
satu penjuru lagi....
terima kasih banyak2 nurul....

SLAMAT PENGANTIN BARU AZREEN...

Posted by ANR DELIGHTS at 2:34 PM 1 comments
Salam...yg ni khas ina buat kan tuk azreen..reen ni pernah berkerja ngan client ina...kami berkongsi minat yg sama...ske tgk cite korea...

smoga berbahagia n berkekalan hingga ke akhir hayat....

TQ MARDHIAH

Posted by ANR DELIGHTS at 2:11 PM 0 comments
Salam...ni order dr mardhiah@alang tuk adiknye...Zaini ni navy n Ema ni nurse...kedua2 berkhidmat tuk negara tercinta...bravo bravo...
close up skit...hehehehe...
design topi n sauh inspired by my sifu...jun cupcakekasih....
terima kasih banyak2 mardhiah...

Happy Birthday Ayah

Posted by ANR DELIGHTS at 12:41 PM 0 comments
Salam..order dari Atikah Anuar tuk ayahnye...trima kasih banyak2...

Smoga pakcik Anuar dipanjangkan usia, dimurahkan rezki n diberkatiNYA selalu...

KEK HANTARAN....

Posted by ANR DELIGHTS at 12:15 PM 2 comments
Salam...kek hantaran beredible ni di tempah oleh Mala tuk adik nye...terima kasih Mala, yg slalu tempah kek ngan akak..

ni dlm kotak anr....

yg ni tuk Kedai Manjung Dina...

tema purple, dan ina buat basketweave lak....

Terima kasih semuan nye n selamat bertunang

DOOR GIFT...

Posted by ANR DELIGHTS at 11:57 AM 0 comments
Salam...set ni di tempah oleh kak yong..kakak kpd gjan...tuk adik iparnye...


50 choc moist + fondant...ni packing dlm kain net n diikat riben purple..dh tema kendurinye purple...
terima kasih kak yong...terima kasih pengantin...smoga berbahagia n berkekalan hingga ke akhir hayat..sorry x sampai ke rumah pengantin, dipertengahan jalan, hujan lebat mencurah2....terima kasih atas jemputan yea...

CUPCAKES/KEK CAWAN/ KAPKEK

Posted by ANR DELIGHTS at 11:47 AM 0 comments
Salam..sorry lame x apdet...internet slow, pc sakit...tuannye busy..hehehehe...

ni order dari syerah mummy lana....150pcs cupcakes...tq syerah..


2 set ni di order dari Kak Su, Fasa 1A


terima kasih banyak2 Syerah n Kak Su...

ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Monday, December 28, 2009

Kapkek Hantaran...


Salam...ni order tuk majlis pertunangan pada 24 n 25 Disember....sume permintaan tuk paten yg sama seperti watie mpm....(tq watie, ko pencetus idea ini yg beri akak peluang tuk buat fondant cupcake..muah muah muah...)

ketiga-tiga set ni le yg buat ina berjaga smp dinihari...mengkelebet bunga rose serta bunga2 lain nye serta daunnye serta nama2 mereka....tp mmg sronok dbandingkan dengan buttercream...

Set merah tuk Puan Nora, Pejabat Buruh Manjung...yg dipromo oleh Kedai Alatan Perkahwinan Manjung Dina...

Set biru tuk Puan Suriani, untuk majlis pertungangan adiknye..yg dipromo oleh jiran mama, Kak Sul...
Set hijau untuk anak sedara hubby....
Terima kasih tuk semua...terima kasih tuk org2 manjung yg beri sokongan pada Anr Delights yg telah setahun beroperasi secara formal....
Terima kasih tuk ayahanda tercinta Abdul Rahman b. Muhammad, tuk bonda tercinta, Shamsiah bt Harun, tuk adik beradik2, Masni, Saiful, Munirah, Shazana n Maziah (cik Kasih) yg menyokong biz ina ni....
Special thanks tuk hubby, Kamarul Azhar Dahaman Huri..byk sgt tolong x tersebut..i luv u soooo much dear...
Zillion thanks tuk Auni, Aqil n Ariq...yg sgt paham @ saje buat2 paham ngan kesibukan mama...
Last but not least..terima kasih tuk sahabat2, rakan2, jiran2, sanak sedara, sifu2 ina, lynn hassan, kak jun, kak ayu, kak zati juga kak linda....kerana ilmu mereka serta sokongan kalian yg buat ina makin bersemangat....



Continue reading...

Selamat Bertunang Nurul & Adzhar


Tempahan dari Puan Zaradah n Puan Maizatun sempena majlis pertunangan anak bos mereka...

Kapkek hantaran....design yg sama macam ditempah oleh Ju Unikl..(Ju, ramai org berkenan design kapkek ko)

ni fondant cake...asalnye mereka order kek hantaran buttercream...memandangkan bos mereka ini ialah client hubby, so ina upgrade kek mereka ke fondant...kekangan waktu tuk buat benda lain...
To Za n Kak Mai, terima kasih banyak2 sudi oder ngan anr delights...
To Nurul n Adzhar, smoga tabah hadapi dugaan pertunangan n smoga dipanjangkan jodohnye...Insyaallah
ni oder dari Za, tu besday anaknye...tqvm za...


Continue reading...

DOORGIFT CUPPIES


Salam....ni shima ipd manjung order sempena majlis harijadi anaknye...

100pcs doorgift cuppies....
ni tuk makan2....mini cuppies...
shima juga order 2 figurne ben10...tapi lupa amik gambar...sorry yea shima..
apa-apa pun terima kasih banyak2 sudi order ngan akak...




Continue reading...

HAMPER COKLAT.....


Salam....ni packaging tuk coklat....sesuai tuk doorgift atau dibuat hamper seperti gambar di bawah...
basah kene hujan....nak keluar dari rumah ke marina cove, hujan lebat...

ni hamper tuk hubby sempena majlis reunion kali ke2 ROTU9094 di Marina Cove....setelah diundi, Bro Amin yg dpt hamper ni....dlm ni ade 20kotak coklat n 4 kotak kapkek...congrats bro...





Continue reading...

TQ AWIN...


Salam...waaa awin akak minta maaf banyak2....akak terlupa langsung nk upload...sorry my dear..

Awin dr kl oder kapkek ni tuk besday mama nye....
dan kerana tengah gian buat coklat, ina hadiahkan 4 biji coklat tuk aunty...smoga panjang umur, murah rezki n diberkatiNYA selalu....

tuk awin, tqvm sudi ode dengan akak.....smoga awin akan jadi anak kebanggaan mama dan percayalah, kasih seorang ibu tiada galang gantinye....
Continue reading...

Wednesday, December 23, 2009

CLASS BASIC DECORATING CUPCAKES


Salam....baru baru ni ina de buat class cupcakes tuk Kak Su n Yati...ni le hasil-hasilnye...

ni Kak su punye, ie x mau bergambar...so tenguk gambar cupcakes je le...
yg ni Yati punye...sume dibuat sendiri...
dan ni le yati...
Mula2 kami sukat bahan2, bancuh adunan n bakar kek...pastu kami bancuh krim..pastu cuba buat rumput, swirl, rossette atas papan kek...bile dh puas hati baru buat atas kapkek.....x puas hati lagi buat lain...jgn smp lunyai kapkek tu dah...hehehe...
terima kasih tuk Kak Su n Yati yg sudi datang berkongsi sdikit ilmu n skill dgn ina...Ina pun masih lagi belajar n belajar....sama-sama le kite yea...




Continue reading...

Tuesday, December 15, 2009

PRODUK BARU....COKLAT COKLAT COKLAT....


Salam....produk baru anr delights....hehehehe...tgh kemaruk coklat, trus g class ngan linda kaori...geram tgk coklat2 kak linda...tau je nk wat class trus on le tanpe menoleh ke belakang lagi..hehehe
ske ngan plaque ni....
variasi coklat2...de couveture de compound..yg dlm papercup kuning tu marshmallow, yg halal bli di jusco...dh pegi jusco blk dr class tp lupa bli..
macam macam ada! banyak nye le tukun kak linda ni..aduiii satu satu ie bwak kuar...satu satu ina tanye bli kat mane kak...letih le menjawap ye kak...hehehehe


ni yg plg ina ske..lawa love love ni...de biskut oreo...


ni bola bola coklat...macam2 tukun ko kak...biarpun macam2 tukun...tp kemasnye la rumah, x npk kat mane simpan...

mmg sgt2 best class ni...x tension langsung..hehehe..yg join pun sumenye best..

terima kasih tidak terhingga buat kak linda kaori...ni kire class terakhir dalam tahun 2009...ina akan datang lagi..hehehe...ilmu perlu dituntut biarpun jauh beribu batu....
Continue reading...

TQVM NURUL....


Salam...ni order dari nurul...adhoc order...x dapat nk buat berkuntum2 bunga nye..cuma 12 kuntum je sanggup....

close up....2 penjuru cuppies yg berbeza patennye...
satu penjuru lagi....
terima kasih banyak2 nurul....
Continue reading...

SLAMAT PENGANTIN BARU AZREEN...


Salam...yg ni khas ina buat kan tuk azreen..reen ni pernah berkerja ngan client ina...kami berkongsi minat yg sama...ske tgk cite korea...

smoga berbahagia n berkekalan hingga ke akhir hayat....
Continue reading...

TQ MARDHIAH


Salam...ni order dr mardhiah@alang tuk adiknye...Zaini ni navy n Ema ni nurse...kedua2 berkhidmat tuk negara tercinta...bravo bravo...
close up skit...hehehehe...
design topi n sauh inspired by my sifu...jun cupcakekasih....
terima kasih banyak2 mardhiah...

Continue reading...

Happy Birthday Ayah


Salam..order dari Atikah Anuar tuk ayahnye...trima kasih banyak2...

Smoga pakcik Anuar dipanjangkan usia, dimurahkan rezki n diberkatiNYA selalu...
Continue reading...

KEK HANTARAN....


Salam...kek hantaran beredible ni di tempah oleh Mala tuk adik nye...terima kasih Mala, yg slalu tempah kek ngan akak..

ni dlm kotak anr....

yg ni tuk Kedai Manjung Dina...

tema purple, dan ina buat basketweave lak....

Terima kasih semuan nye n selamat bertunang
Continue reading...

DOOR GIFT...


Salam...set ni di tempah oleh kak yong..kakak kpd gjan...tuk adik iparnye...


50 choc moist + fondant...ni packing dlm kain net n diikat riben purple..dh tema kendurinye purple...
terima kasih kak yong...terima kasih pengantin...smoga berbahagia n berkekalan hingga ke akhir hayat..sorry x sampai ke rumah pengantin, dipertengahan jalan, hujan lebat mencurah2....terima kasih atas jemputan yea...
Continue reading...

CUPCAKES/KEK CAWAN/ KAPKEK


Salam..sorry lame x apdet...internet slow, pc sakit...tuannye busy..hehehehe...

ni order dari syerah mummy lana....150pcs cupcakes...tq syerah..


2 set ni di order dari Kak Su, Fasa 1A


terima kasih banyak2 Syerah n Kak Su...
Continue reading...
 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal