WELCOME TO ANRDELIGHTS

Tuesday, August 25, 2009

Fondant Cupcakes

Posted by ANR DELIGHTS at 11:54 AM 0 comments
Salam....Terima kasih tuk Kak Jun yg tlg promote pada Aan...

Order yg pertama kali pas blk dr class Kak Jun....Terima kasih tuk Aan yg order ni...sori yea x brp lawa..debab2 figurine nye...
Seperti yg dijanjikan, ina wat kan 5 figurine kengkawan elmo ni...dlm 5 ni yg kuning tu je le yg ina rase lawa..hehehehe perasan kejap....

1set set + 2 figurine...

2nd set + 3 figurine....
Terima kasih tuk aan....smoga aqeel jadi anak yg soleh....geram akak ngan aqeel ni...name pun sedap...Aqeel Idraki...


Happy Birthday

Posted by ANR DELIGHTS at 11:41 AM 0 comments
Salam....order dr regular customer....

yg ni order dr mala 1D3...ye ke alamak lupe le 1d2 @ 1d3..konpius konpius ngan fasa-fasa kat manjung ni wpun dh duk cni hampir 22tahun...Rich moist cake + ganache + flowers dr white choc...thanks for d compliment mala...

yg ni order dr ina nawi....dh snap gambar tepi kek ni, tp dh terdelete....terbuat kerja rajin byk dengan wt deco belang2 putih pink di sekeliling kek....saje nk try test skill...thanks yea ina...smoga hani jadi anak yg solehah..

VARIASI KEK CAWAN

Posted by ANR DELIGHTS at 11:18 AM 0 comments
Salam Ramadhan Al Mubarak pada semua....

Sori yea lambat nk upload gambar2 ni...mcm2 hal yg terjadi sbelum puasa n awal2 puasa ni..BErmula dgn pulangnye ke rahmatullah arwah opah ina 18.8.09, sekembalinye kami dr konvo cik Kasih di Skudai...sebelum tu pun kesihatan ie x berapa baik n kami kerap blk kg..

Dan 23.08.09 dimana hari kedua kita berpuasa, pada 6.45 ptg, sepupu suami juga telah pulang ke rahmatullah selepas hampir 6 bulan bertarung nyawa melawan kanser yg membiak diseluruh badannye..Alhamdulillah kami sempat berjumpa dengan beliau 3 minggu sebelum pemergiannya....

Ni ina baru je smp dr kl, kene upload juga gambar2 ni coz pas ni busy ngan biskut2 raya...

yg ni order dr dayah tuk taty yg kerja di Siti Salun...saje je akak tambah bees tu dayah, nk try test skill akak...tqvm dayah...akak harap kak taty suke ngan hadiah tu...dr muka ie mase amik kapkek ni senyum x renti2...

yg ni plak order dr kak kusyah...anaknye request nk bagi cikgunye..
Trima kasih kak kusyah, slalu order ngan ina, ngan cheese tart ngan puff...n trima kasih juga tlg promote pada kawan2 akak...
yg ni order dri diana unikl mimet....yg ni mmg dh confirm lama...n sume dh siap tinggal nk deco dpt sms yg opah tengah nazak...truskan juga ngan tangan yg terketar2 nak cepat...akak minta maaf diana, dlm otak akak mmg byk bende nk wat tuk kapkek diana ni...tp dh jd mcm ni...ni je yg dpt akak buat...
trima kasih tuk sume yg order kapkek dr ina...


Tuesday, August 11, 2009

Fondant Cake

Posted by ANR DELIGHTS at 11:00 PM 0 comments
Salam...1st time ni wat kek fondant, mase mula2 ckp ok le makcik, insyaallah ina akan buat...makcik yg juga order wedding cake...bile blk umah gelabahnye la...ish bleh aku ni, dh la x g nuntut g nk cover fondant atas sebiji kek, trus le mnta pandangan sifu yg jauh di utara...mcm2 kate hikmat ie kasi, yg ingat ko jangan panik ina...aduhhh kak linda oiiii, panik aku kak, x tidu malam teringat je fondant ni....

Kerana ini yg pertama, mmg xde idea, 100% cilok from Cik Puan N...(i x buh name penuh u yea)..no hal lina, just do it...tqvm dear
Berbekalkan semangat ingin mencuba, terhasil le karya yg x seberapa ni....lama gak la ngadap sebiji kek ni..dh buat bunga2 kecik tu bile nk letak atas kek, byk dh luak bunga2 nye, anak2 duk kunyah.....bleh lak jawap ingat mama xnak....waaaaa...nk nangis...jam dh 12tgh malam...sedap sangat mcm chewing gum...aduhhhh....

Kek ni 8inci, kek kukus....harga calling2 le...

Terima kasih banyak2 pada makcik yg percaya pada ina...trima kasih tuk kak linda n Cik Puan N...smoga biz makin maju n maju..

p/s sdikit tertekan n kecewa ngan org2 yg mengambil produk saya sebagai sample....berani kerana benar....saya pun masih belajar n akan trus belajar...bkn sdikit pelaburan yg telah dikeluarkan untuk mendapatkan ilmu....saya tinggal anak tinggal suami, korban duit gaji n masa senggang hanya untuk mencari ilmu demi memantapkan ekonomi keluarga....

Wedding Cake

Posted by ANR DELIGHTS at 10:44 PM 0 comments
Salam...Kek Pengantin 2 tingkat ni di tempah oleh kawan mama...lupe le name pengantinnye...mula2 mak pengantin request kek coklat n buttercream, bile pengantinnye tgk gambar2 yg ina bawak, katenye nak ngan ganache lak, sedap skit makan...

Seperti yg dijanjikan, ina buat choc moist + ganache, bunga dr white choc & bunga2 keliling cake dari fondant...
yg ni bahagian atas...xde beza ngan bahagian bawahnye, same design cume saiz kek yg berbeza, 11inci n 9inci
Untuk mak pengantin, trima kasih banyak2, dan untuk pengantin smoga berbahagia n berkekalan hingga ke akhir hayat.

Thursday, August 6, 2009

Chocolate Moist Cake

Posted by ANR DELIGHTS at 7:35 AM 0 comments
Salam...order dr kwan auni (my daughter) Sharmeetha, beria ie promote kt kengkawan nye...dh slalu bwk g skolah, kalu bleh suh bwak hari-hari......aduiii...akhirnye ode juga coz maknye nk rase..Kate maknye, org melayu mmg pandai buat kek sedap2...caiyok caiyok...Pas anto jam 1, dpt sms, kek mmg sedap..alhamdulillah...

Cite kek ni juge dibawa ke sekolah esuknye, Sharmeetha ni promote plak kt cikgu2 nye...tqvm dear...

Ni plak order dr Mala, tuk besday anak sedara n hubby...Kebetulan de edible yg x diguna g, so dptle kat Mala...
Tqvm Mala...terima kasih atas sokongan Mala...



Cream Puff & Oreo Cheese cake

Posted by ANR DELIGHTS at 7:26 AM 0 comments
Salam...Sebelum tu trima kasih tuk Mala (adik Gjan) yg order 6kotak cheese tart & Ina Nawi yg order 1 kotak cheese tart...terima kasih tuk sokongan kalian...

Ni order dr Kak Kushah...90pcs cream puff...order tuk kengkawannye skali...Ina juai creampuff ni 30pcs RM20, fillingnya custard.

Kak Kushah juga order Oreo Cheese Cake...tp mtk bahagi 2...ie share ngan kawannye...

Tq kak tuk order2 nye....

ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, August 25, 2009

Fondant Cupcakes


Salam....Terima kasih tuk Kak Jun yg tlg promote pada Aan...

Order yg pertama kali pas blk dr class Kak Jun....Terima kasih tuk Aan yg order ni...sori yea x brp lawa..debab2 figurine nye...
Seperti yg dijanjikan, ina wat kan 5 figurine kengkawan elmo ni...dlm 5 ni yg kuning tu je le yg ina rase lawa..hehehehe perasan kejap....

1set set + 2 figurine...

2nd set + 3 figurine....
Terima kasih tuk aan....smoga aqeel jadi anak yg soleh....geram akak ngan aqeel ni...name pun sedap...Aqeel Idraki...


Continue reading...

Happy Birthday


Salam....order dr regular customer....

yg ni order dr mala 1D3...ye ke alamak lupe le 1d2 @ 1d3..konpius konpius ngan fasa-fasa kat manjung ni wpun dh duk cni hampir 22tahun...Rich moist cake + ganache + flowers dr white choc...thanks for d compliment mala...

yg ni order dr ina nawi....dh snap gambar tepi kek ni, tp dh terdelete....terbuat kerja rajin byk dengan wt deco belang2 putih pink di sekeliling kek....saje nk try test skill...thanks yea ina...smoga hani jadi anak yg solehah..

Continue reading...

VARIASI KEK CAWAN


Salam Ramadhan Al Mubarak pada semua....

Sori yea lambat nk upload gambar2 ni...mcm2 hal yg terjadi sbelum puasa n awal2 puasa ni..BErmula dgn pulangnye ke rahmatullah arwah opah ina 18.8.09, sekembalinye kami dr konvo cik Kasih di Skudai...sebelum tu pun kesihatan ie x berapa baik n kami kerap blk kg..

Dan 23.08.09 dimana hari kedua kita berpuasa, pada 6.45 ptg, sepupu suami juga telah pulang ke rahmatullah selepas hampir 6 bulan bertarung nyawa melawan kanser yg membiak diseluruh badannye..Alhamdulillah kami sempat berjumpa dengan beliau 3 minggu sebelum pemergiannya....

Ni ina baru je smp dr kl, kene upload juga gambar2 ni coz pas ni busy ngan biskut2 raya...

yg ni order dr dayah tuk taty yg kerja di Siti Salun...saje je akak tambah bees tu dayah, nk try test skill akak...tqvm dayah...akak harap kak taty suke ngan hadiah tu...dr muka ie mase amik kapkek ni senyum x renti2...

yg ni plak order dr kak kusyah...anaknye request nk bagi cikgunye..
Trima kasih kak kusyah, slalu order ngan ina, ngan cheese tart ngan puff...n trima kasih juga tlg promote pada kawan2 akak...
yg ni order dri diana unikl mimet....yg ni mmg dh confirm lama...n sume dh siap tinggal nk deco dpt sms yg opah tengah nazak...truskan juga ngan tangan yg terketar2 nak cepat...akak minta maaf diana, dlm otak akak mmg byk bende nk wat tuk kapkek diana ni...tp dh jd mcm ni...ni je yg dpt akak buat...
trima kasih tuk sume yg order kapkek dr ina...


Continue reading...

Tuesday, August 11, 2009

Fondant Cake


Salam...1st time ni wat kek fondant, mase mula2 ckp ok le makcik, insyaallah ina akan buat...makcik yg juga order wedding cake...bile blk umah gelabahnye la...ish bleh aku ni, dh la x g nuntut g nk cover fondant atas sebiji kek, trus le mnta pandangan sifu yg jauh di utara...mcm2 kate hikmat ie kasi, yg ingat ko jangan panik ina...aduhhh kak linda oiiii, panik aku kak, x tidu malam teringat je fondant ni....

Kerana ini yg pertama, mmg xde idea, 100% cilok from Cik Puan N...(i x buh name penuh u yea)..no hal lina, just do it...tqvm dear
Berbekalkan semangat ingin mencuba, terhasil le karya yg x seberapa ni....lama gak la ngadap sebiji kek ni..dh buat bunga2 kecik tu bile nk letak atas kek, byk dh luak bunga2 nye, anak2 duk kunyah.....bleh lak jawap ingat mama xnak....waaaaa...nk nangis...jam dh 12tgh malam...sedap sangat mcm chewing gum...aduhhhh....

Kek ni 8inci, kek kukus....harga calling2 le...

Terima kasih banyak2 pada makcik yg percaya pada ina...trima kasih tuk kak linda n Cik Puan N...smoga biz makin maju n maju..

p/s sdikit tertekan n kecewa ngan org2 yg mengambil produk saya sebagai sample....berani kerana benar....saya pun masih belajar n akan trus belajar...bkn sdikit pelaburan yg telah dikeluarkan untuk mendapatkan ilmu....saya tinggal anak tinggal suami, korban duit gaji n masa senggang hanya untuk mencari ilmu demi memantapkan ekonomi keluarga....
Continue reading...

Wedding Cake


Salam...Kek Pengantin 2 tingkat ni di tempah oleh kawan mama...lupe le name pengantinnye...mula2 mak pengantin request kek coklat n buttercream, bile pengantinnye tgk gambar2 yg ina bawak, katenye nak ngan ganache lak, sedap skit makan...

Seperti yg dijanjikan, ina buat choc moist + ganache, bunga dr white choc & bunga2 keliling cake dari fondant...
yg ni bahagian atas...xde beza ngan bahagian bawahnye, same design cume saiz kek yg berbeza, 11inci n 9inci
Untuk mak pengantin, trima kasih banyak2, dan untuk pengantin smoga berbahagia n berkekalan hingga ke akhir hayat.
Continue reading...

Thursday, August 6, 2009

Chocolate Moist Cake


Salam...order dr kwan auni (my daughter) Sharmeetha, beria ie promote kt kengkawan nye...dh slalu bwk g skolah, kalu bleh suh bwak hari-hari......aduiii...akhirnye ode juga coz maknye nk rase..Kate maknye, org melayu mmg pandai buat kek sedap2...caiyok caiyok...Pas anto jam 1, dpt sms, kek mmg sedap..alhamdulillah...

Cite kek ni juge dibawa ke sekolah esuknye, Sharmeetha ni promote plak kt cikgu2 nye...tqvm dear...

Ni plak order dr Mala, tuk besday anak sedara n hubby...Kebetulan de edible yg x diguna g, so dptle kat Mala...
Tqvm Mala...terima kasih atas sokongan Mala...



Continue reading...

Cream Puff & Oreo Cheese cake


Salam...Sebelum tu trima kasih tuk Mala (adik Gjan) yg order 6kotak cheese tart & Ina Nawi yg order 1 kotak cheese tart...terima kasih tuk sokongan kalian...

Ni order dr Kak Kushah...90pcs cream puff...order tuk kengkawannye skali...Ina juai creampuff ni 30pcs RM20, fillingnya custard.

Kak Kushah juga order Oreo Cheese Cake...tp mtk bahagi 2...ie share ngan kawannye...

Tq kak tuk order2 nye....
Continue reading...
 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal