WELCOME TO ANRDELIGHTS

Tuesday, August 11, 2009

Fondant Cake

Posted by ANR DELIGHTS at 11:00 PM
Salam...1st time ni wat kek fondant, mase mula2 ckp ok le makcik, insyaallah ina akan buat...makcik yg juga order wedding cake...bile blk umah gelabahnye la...ish bleh aku ni, dh la x g nuntut g nk cover fondant atas sebiji kek, trus le mnta pandangan sifu yg jauh di utara...mcm2 kate hikmat ie kasi, yg ingat ko jangan panik ina...aduhhh kak linda oiiii, panik aku kak, x tidu malam teringat je fondant ni....

Kerana ini yg pertama, mmg xde idea, 100% cilok from Cik Puan N...(i x buh name penuh u yea)..no hal lina, just do it...tqvm dear
Berbekalkan semangat ingin mencuba, terhasil le karya yg x seberapa ni....lama gak la ngadap sebiji kek ni..dh buat bunga2 kecik tu bile nk letak atas kek, byk dh luak bunga2 nye, anak2 duk kunyah.....bleh lak jawap ingat mama xnak....waaaaa...nk nangis...jam dh 12tgh malam...sedap sangat mcm chewing gum...aduhhhh....

Kek ni 8inci, kek kukus....harga calling2 le...

Terima kasih banyak2 pada makcik yg percaya pada ina...trima kasih tuk kak linda n Cik Puan N...smoga biz makin maju n maju..

p/s sdikit tertekan n kecewa ngan org2 yg mengambil produk saya sebagai sample....berani kerana benar....saya pun masih belajar n akan trus belajar...bkn sdikit pelaburan yg telah dikeluarkan untuk mendapatkan ilmu....saya tinggal anak tinggal suami, korban duit gaji n masa senggang hanya untuk mencari ilmu demi memantapkan ekonomi keluarga....

0 comments on "Fondant Cake"

ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, August 11, 2009

Fondant Cake


Salam...1st time ni wat kek fondant, mase mula2 ckp ok le makcik, insyaallah ina akan buat...makcik yg juga order wedding cake...bile blk umah gelabahnye la...ish bleh aku ni, dh la x g nuntut g nk cover fondant atas sebiji kek, trus le mnta pandangan sifu yg jauh di utara...mcm2 kate hikmat ie kasi, yg ingat ko jangan panik ina...aduhhh kak linda oiiii, panik aku kak, x tidu malam teringat je fondant ni....

Kerana ini yg pertama, mmg xde idea, 100% cilok from Cik Puan N...(i x buh name penuh u yea)..no hal lina, just do it...tqvm dear
Berbekalkan semangat ingin mencuba, terhasil le karya yg x seberapa ni....lama gak la ngadap sebiji kek ni..dh buat bunga2 kecik tu bile nk letak atas kek, byk dh luak bunga2 nye, anak2 duk kunyah.....bleh lak jawap ingat mama xnak....waaaaa...nk nangis...jam dh 12tgh malam...sedap sangat mcm chewing gum...aduhhhh....

Kek ni 8inci, kek kukus....harga calling2 le...

Terima kasih banyak2 pada makcik yg percaya pada ina...trima kasih tuk kak linda n Cik Puan N...smoga biz makin maju n maju..

p/s sdikit tertekan n kecewa ngan org2 yg mengambil produk saya sebagai sample....berani kerana benar....saya pun masih belajar n akan trus belajar...bkn sdikit pelaburan yg telah dikeluarkan untuk mendapatkan ilmu....saya tinggal anak tinggal suami, korban duit gaji n masa senggang hanya untuk mencari ilmu demi memantapkan ekonomi keluarga....

0 comments:

 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal