WELCOME TO ANRDELIGHTS

Monday, October 26, 2009

Happy Birthday

Posted by ANR DELIGHTS at 9:05 AM 0 comments
Salam, ni repeat order dr Diana, UniKL tuk besday mak mentua n adik ipar...Diana ckp x yah cream byk2 kak...so buat je le ala kadar


choc moist + ganache + buttercream + fondant.

yg ni plak, aqil request nk bagi kawannye...de besday party...ina letak je toys atas cuppies tu, yg ben 10 tu punye le tinggi, xleh tutup gak le kotak tu...aqil ckp, mama kawannye tanye order kat mane, hehehehe...mama aqil wat...mama mmg jual kapkek..for the 1st time aqil leh jawap gitu..slalunye ntah le, xtau le...tq aqil..luv u...

Happy birthday Afham, aunty doakan Afham berjaya dunia akhirat yea..jadi anak yg solleh kebanggaan mama n papa..

Yg ni buah tangan tuk gjan...ina g penang meneruskan misi menuntut ilmu2 kek ni ngan sifu linda kaori...nk jumpe gjan coz nk amik gula tarik..hehehehe..x sangka plak besday anaknye...rezeki anak ko jan..
Terima Kasih tuk Diana, terima kasih tuk Aqil yg dh semakin pandai promo kapkek mama, n to gjan..tqvm dear...




Mini Cuppies

Posted by ANR DELIGHTS at 8:57 AM 0 comments
Salam...de dua versi mini cuppies ni...

yg ni gne souffle cup. leh le deco skit2 atasnye...yg ni kak kushah order..

yg ni versi ke2...36 mini cuppies dlm paper cup, pastu de le sejemput cream...yg ni Nurul punye, atasnye ina letak coklat mms...kene tambah rm yea tuk tambahan mms...
36mini cuppies(paper cup) + buttercream + mms
Terima kasih tuk Kak Kushah n Nurul

Hantaran Cuppies

Posted by ANR DELIGHTS at 8:45 AM 0 comments
Salam...yg ni order dr nurul mpm...nurul de order mini cuppies gak, entry lain yea..trima kasih banyak2 nurul...
25 choc moist + ganache + fondant + buttercream
yg ni mmg xtau siapa tuannye coz order ni ina dpt dr kedai Manjung Dina, kedai menjual barang hantaran di Manjung..client request nk buat 2 tiers...

so ni yg 1st tier, choc moist cuppies + fondant
yg ni bottom layer,choc moist + buttercream + fondant
Terima kasih banyak2 tuk nurul n Kak Dina...




Cupcakes cupcakes n cupcakes...

Posted by ANR DELIGHTS at 8:26 AM 0 comments
Salam..ni entry tertunggak...order oleh cikgu aqil, Cikgu Fadzilah, ACS Sitiawan...yg lelaki ina wat biru, yg putih tu sume name chinese, yg xtau lelaki ke perempuan...

yg pink ni of course tuk perempuan...

set yg ni plak order oleh Cikgu Hezlyn, cikgu auni, ACS Sitiawan gak...
36 choc moist + buttercream + piping jelly

yg ni tuk Kak Kushah, besday anaknye..nk bawak gi skolah..
50 mini cuppies in souffle cup...
Terima kasih tuk order2 nye yea...



Sunday, October 18, 2009

Birthday Anak-anak ku...

Posted by ANR DELIGHTS at 2:53 PM 3 comments
Salam.....Fuhhhhh..Skali harung sume ina buat birthday anak-anak ina...Dah mamanye buat kek, so tuk anak2 sendiri kene le buat kan...dan semestinye nak yg terbaik...Ni yg termampu ina buat..jom le tengok yea...

Yg ni tuk auni...ie x mintak pun, tp mmg dah niat nk try wat barbie tuk ie maklumle d one n only...

Mmg first time buat ni, mcm2 hal jadi, dah le xde loyang khas, cut n paste je...tersilap cut le plak...wat lain hehehe...mmg tringin sangat warna blue n pink. Ape2 pun ina mmg seronok sangat wat barbie ni, mmg kene praktis g n mmg kene cari loyang khas jugak...
Barbie cake ni ina wat orange poppy seed + fondant

Yg ni plak tuk aqil...Gambar ni amik masa raya baru ni kat lumut...ske sangat gambar ni, padan je ngan aqil bertenggek atas dolphin....Kek ni choc moist + ganache...kek yg paling laku skali...
Taraaaaa....ni plak tuk ariq...gambar ni amik kat seremban mase open house kawan ina....ariq ni mmg ske moto besar n kete smart...hehehehe...dh siap gambar ni ie xnak, nak gambar kt kete smart...mmg ade gambar tu tp ariq le plak x smart....

Kek ni sponge cake perisa lychee + buttercream...

Kalu de yg nk order kek + edible, bleh contact ina...De tambahan harga yea...harga edible + postage....

ni gambar ngan kengkawan....tgk dr auni n aqil mmg puas hati sesangat le tu, maklumle mmg kami x pernah wat majlis harijadi mcm ni...slalu anto kek n jajan je kt skolah....ariq mcm biase mmg ssh nk dptkan gmbar ie yg betul2 cun...

Terima kasih pada yg sudi hadir, jemputan ina sumenye jiran2 di kiri kanan rumah kami, staf2 hubby n beberapa kengkawan hubby...tuk kengkawan yg lain, insyaaallah next time ina jemput korang yea...de satu majlis lagi penghujung disember ini....kuang kuang kuang.....nk celebrate besday sendiri...hehehe










Kapkek Hantaran

Posted by ANR DELIGHTS at 2:46 PM 0 comments
Salam..yg ni di order oleh client ina. 2 kotak kapkek, satu tuk hantaran n satu lagi tuk makan-makan..xde tema katenye, so ina buat le merah+hitam+putih....Choc moist kapkek + ganache + buttercream

Yg ni set tuk makan-makan...

Terima kasih tuk En Rosli b. Muhdi...Harapnye berpuashati le ngan kapkek ni yea

Kapkek Hantaran

Posted by ANR DELIGHTS at 2:41 PM 0 comments
Salam. Set ni di order oleh Zilla, katenye nak kasi jirannye...Terima kasih banyak-banyak yea.


Kapkek Hantaran

Posted by ANR DELIGHTS at 2:36 PM 0 comments
Salam. Sambung entri hanim...Ni 2nd set hanim order..rasenye tuk belah lelaki kut...


Hanim jugak order satu kotak cheese tart.
Tq Hanim, sudi order ngan akak yea...

Hantaran Kapkek

Posted by ANR DELIGHTS at 2:22 PM 0 comments
Salam. Ni order by hanim tuk majlis pertunangannye...Hanim order 2 set


Yg ni set 25pcs, choc moist + ganache...design hanim kasi mtk ikut sebijik same...so ni le hasilnye.

Yg set lagi satu posting yg lain...internet ni problem le plak asyik error je.

Chocolate Moist Cake

Posted by ANR DELIGHTS at 1:52 PM 0 comments
Salam...2 biji choc moist cake ni kepunyaan Shikin Toyota. Tq ye shikin sudi order ngan ina.


Tuesday, October 6, 2009

Kek Jamuan Raya

Posted by ANR DELIGHTS at 9:51 AM 0 comments
Salam....Kek ni permintaan oleh anak dara ku...auni aqilah tuk jamuan raya sek agama....asalnye mtk 100 cuppies...aduhhh auni mmg mama x dpt wat coz hari yg sama mama byk sgt ode....nk senang sebiji kek je le...
Kek nye chocolate sponge + mango filling coating ngan buttercream...blasah je edible raya..mmg nipis betul ina letak buttercream tu nk cepat nye pasai...tu pun bile auni blk dpn pintu dh ckp, kwn2 ckp sedap gile...dh tau dh msti kwn2 ie ckp gitu...

ape2 pun tqvm le tuk auni, yg x hbs2 tlg promo biz mama ni...smp kering biz card mama...hahahaha..yg letih bile de kwn @ cikgtu ie order, komisen jgn dilupa..hehehehe..bdk2 zaman skrg...

Engagement Cuppies

Posted by ANR DELIGHTS at 9:38 AM 0 comments
Salam...order by kak kushah tuk diberi pada anak kawannye...tema coklat...ni nak try veiner yg baru dibli ngan lynn hassan...
9pcs fondant cuppies + orange buttercake...kalu nk tambah box yg tuk hantaran ni kene tambah uit, kalu idak ina cume buh dlm box biase je...de yg silap paham bile ina ckp kene tambah uit box...maaf ye kengkawan bkn box biasa tp box hantaran yg clear tu + tapak...

nk promo 9pcs engagement cuppies ni smp hjg bln 10 dengan very d very special price....pls sms @ email yea nk tau price

p/s x dinafikan ape saje yg melibatkan fondant mmg mahal walau di negeri mane pun anda berada..itu lah hakikatnye, kerana nk membuatnye, membentuknye, mengulinye n menyusunnye berbaloi dgn harga yg diberi.....

MAKAN2 KAPKEK...

Posted by ANR DELIGHTS at 9:24 AM 0 comments
Salam....order dr irma venice....irma sms bln ramadhan di waktu ngah sesak sgt2 ngan biskut...nk makan kapkek katenye...aduhhh sori sesangat mmg xdpt nk penuhi..

irma sms lg nk kapkek kalu blh nk minggu ni jugak..hehehe...kebetulan mmg nk buat so dpt le irma merase..xde theme katenye..ape2 je le...gmbar ni blur le, ariq ske sgt main bile nk setting blk dh x reti...


nk try colour wilton yg baru bli, creamy peach...trima kasih byk2 irma....

yg kat bawah ni plak hanim punya...ie bg design, x tau dr siapa..ina just wat mcm dlm sample...byk le yg x same mcm dlm sample tu...sori yea hanim...alphabet tu mcm x membantu le plak aritu...mayb sbb gne colour cap ayam kut, jd lembik fondant...
Terima kasih byk2 hanim....jumpe hanim ni kat giant shah alam nk bg kapkek ni...dh bergegar dlm kete kapkek ni...

Tq tuk mr hubby gak yg pecut bgai nk rak bile dpt sms hanim...

ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Monday, October 26, 2009

Happy Birthday


Salam, ni repeat order dr Diana, UniKL tuk besday mak mentua n adik ipar...Diana ckp x yah cream byk2 kak...so buat je le ala kadar


choc moist + ganache + buttercream + fondant.

yg ni plak, aqil request nk bagi kawannye...de besday party...ina letak je toys atas cuppies tu, yg ben 10 tu punye le tinggi, xleh tutup gak le kotak tu...aqil ckp, mama kawannye tanye order kat mane, hehehehe...mama aqil wat...mama mmg jual kapkek..for the 1st time aqil leh jawap gitu..slalunye ntah le, xtau le...tq aqil..luv u...

Happy birthday Afham, aunty doakan Afham berjaya dunia akhirat yea..jadi anak yg solleh kebanggaan mama n papa..

Yg ni buah tangan tuk gjan...ina g penang meneruskan misi menuntut ilmu2 kek ni ngan sifu linda kaori...nk jumpe gjan coz nk amik gula tarik..hehehehe..x sangka plak besday anaknye...rezeki anak ko jan..
Terima Kasih tuk Diana, terima kasih tuk Aqil yg dh semakin pandai promo kapkek mama, n to gjan..tqvm dear...




Continue reading...

Mini Cuppies


Salam...de dua versi mini cuppies ni...

yg ni gne souffle cup. leh le deco skit2 atasnye...yg ni kak kushah order..

yg ni versi ke2...36 mini cuppies dlm paper cup, pastu de le sejemput cream...yg ni Nurul punye, atasnye ina letak coklat mms...kene tambah rm yea tuk tambahan mms...
36mini cuppies(paper cup) + buttercream + mms
Terima kasih tuk Kak Kushah n Nurul

Continue reading...

Hantaran Cuppies


Salam...yg ni order dr nurul mpm...nurul de order mini cuppies gak, entry lain yea..trima kasih banyak2 nurul...
25 choc moist + ganache + fondant + buttercream
yg ni mmg xtau siapa tuannye coz order ni ina dpt dr kedai Manjung Dina, kedai menjual barang hantaran di Manjung..client request nk buat 2 tiers...

so ni yg 1st tier, choc moist cuppies + fondant
yg ni bottom layer,choc moist + buttercream + fondant
Terima kasih banyak2 tuk nurul n Kak Dina...




Continue reading...

Cupcakes cupcakes n cupcakes...


Salam..ni entry tertunggak...order oleh cikgu aqil, Cikgu Fadzilah, ACS Sitiawan...yg lelaki ina wat biru, yg putih tu sume name chinese, yg xtau lelaki ke perempuan...

yg pink ni of course tuk perempuan...

set yg ni plak order oleh Cikgu Hezlyn, cikgu auni, ACS Sitiawan gak...
36 choc moist + buttercream + piping jelly

yg ni tuk Kak Kushah, besday anaknye..nk bawak gi skolah..
50 mini cuppies in souffle cup...
Terima kasih tuk order2 nye yea...



Continue reading...

Sunday, October 18, 2009

Birthday Anak-anak ku...


Salam.....Fuhhhhh..Skali harung sume ina buat birthday anak-anak ina...Dah mamanye buat kek, so tuk anak2 sendiri kene le buat kan...dan semestinye nak yg terbaik...Ni yg termampu ina buat..jom le tengok yea...

Yg ni tuk auni...ie x mintak pun, tp mmg dah niat nk try wat barbie tuk ie maklumle d one n only...

Mmg first time buat ni, mcm2 hal jadi, dah le xde loyang khas, cut n paste je...tersilap cut le plak...wat lain hehehe...mmg tringin sangat warna blue n pink. Ape2 pun ina mmg seronok sangat wat barbie ni, mmg kene praktis g n mmg kene cari loyang khas jugak...
Barbie cake ni ina wat orange poppy seed + fondant

Yg ni plak tuk aqil...Gambar ni amik masa raya baru ni kat lumut...ske sangat gambar ni, padan je ngan aqil bertenggek atas dolphin....Kek ni choc moist + ganache...kek yg paling laku skali...
Taraaaaa....ni plak tuk ariq...gambar ni amik kat seremban mase open house kawan ina....ariq ni mmg ske moto besar n kete smart...hehehehe...dh siap gambar ni ie xnak, nak gambar kt kete smart...mmg ade gambar tu tp ariq le plak x smart....

Kek ni sponge cake perisa lychee + buttercream...

Kalu de yg nk order kek + edible, bleh contact ina...De tambahan harga yea...harga edible + postage....

ni gambar ngan kengkawan....tgk dr auni n aqil mmg puas hati sesangat le tu, maklumle mmg kami x pernah wat majlis harijadi mcm ni...slalu anto kek n jajan je kt skolah....ariq mcm biase mmg ssh nk dptkan gmbar ie yg betul2 cun...

Terima kasih pada yg sudi hadir, jemputan ina sumenye jiran2 di kiri kanan rumah kami, staf2 hubby n beberapa kengkawan hubby...tuk kengkawan yg lain, insyaaallah next time ina jemput korang yea...de satu majlis lagi penghujung disember ini....kuang kuang kuang.....nk celebrate besday sendiri...hehehe










Continue reading...

Kapkek Hantaran


Salam..yg ni di order oleh client ina. 2 kotak kapkek, satu tuk hantaran n satu lagi tuk makan-makan..xde tema katenye, so ina buat le merah+hitam+putih....Choc moist kapkek + ganache + buttercream

Yg ni set tuk makan-makan...

Terima kasih tuk En Rosli b. Muhdi...Harapnye berpuashati le ngan kapkek ni yea
Continue reading...

Kapkek Hantaran


Salam. Set ni di order oleh Zilla, katenye nak kasi jirannye...Terima kasih banyak-banyak yea.


Continue reading...

Kapkek Hantaran


Salam. Sambung entri hanim...Ni 2nd set hanim order..rasenye tuk belah lelaki kut...


Hanim jugak order satu kotak cheese tart.
Tq Hanim, sudi order ngan akak yea...

Continue reading...

Hantaran Kapkek


Salam. Ni order by hanim tuk majlis pertunangannye...Hanim order 2 set


Yg ni set 25pcs, choc moist + ganache...design hanim kasi mtk ikut sebijik same...so ni le hasilnye.

Yg set lagi satu posting yg lain...internet ni problem le plak asyik error je.
Continue reading...

Chocolate Moist Cake


Salam...2 biji choc moist cake ni kepunyaan Shikin Toyota. Tq ye shikin sudi order ngan ina.


Continue reading...

Tuesday, October 6, 2009

Kek Jamuan Raya


Salam....Kek ni permintaan oleh anak dara ku...auni aqilah tuk jamuan raya sek agama....asalnye mtk 100 cuppies...aduhhh auni mmg mama x dpt wat coz hari yg sama mama byk sgt ode....nk senang sebiji kek je le...
Kek nye chocolate sponge + mango filling coating ngan buttercream...blasah je edible raya..mmg nipis betul ina letak buttercream tu nk cepat nye pasai...tu pun bile auni blk dpn pintu dh ckp, kwn2 ckp sedap gile...dh tau dh msti kwn2 ie ckp gitu...

ape2 pun tqvm le tuk auni, yg x hbs2 tlg promo biz mama ni...smp kering biz card mama...hahahaha..yg letih bile de kwn @ cikgtu ie order, komisen jgn dilupa..hehehehe..bdk2 zaman skrg...
Continue reading...

Engagement Cuppies


Salam...order by kak kushah tuk diberi pada anak kawannye...tema coklat...ni nak try veiner yg baru dibli ngan lynn hassan...
9pcs fondant cuppies + orange buttercake...kalu nk tambah box yg tuk hantaran ni kene tambah uit, kalu idak ina cume buh dlm box biase je...de yg silap paham bile ina ckp kene tambah uit box...maaf ye kengkawan bkn box biasa tp box hantaran yg clear tu + tapak...

nk promo 9pcs engagement cuppies ni smp hjg bln 10 dengan very d very special price....pls sms @ email yea nk tau price

p/s x dinafikan ape saje yg melibatkan fondant mmg mahal walau di negeri mane pun anda berada..itu lah hakikatnye, kerana nk membuatnye, membentuknye, mengulinye n menyusunnye berbaloi dgn harga yg diberi.....
Continue reading...

MAKAN2 KAPKEK...


Salam....order dr irma venice....irma sms bln ramadhan di waktu ngah sesak sgt2 ngan biskut...nk makan kapkek katenye...aduhhh sori sesangat mmg xdpt nk penuhi..

irma sms lg nk kapkek kalu blh nk minggu ni jugak..hehehe...kebetulan mmg nk buat so dpt le irma merase..xde theme katenye..ape2 je le...gmbar ni blur le, ariq ske sgt main bile nk setting blk dh x reti...


nk try colour wilton yg baru bli, creamy peach...trima kasih byk2 irma....

yg kat bawah ni plak hanim punya...ie bg design, x tau dr siapa..ina just wat mcm dlm sample...byk le yg x same mcm dlm sample tu...sori yea hanim...alphabet tu mcm x membantu le plak aritu...mayb sbb gne colour cap ayam kut, jd lembik fondant...
Terima kasih byk2 hanim....jumpe hanim ni kat giant shah alam nk bg kapkek ni...dh bergegar dlm kete kapkek ni...

Tq tuk mr hubby gak yg pecut bgai nk rak bile dpt sms hanim...
Continue reading...
 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal