WELCOME TO ANRDELIGHTS

Sunday, October 18, 2009

Birthday Anak-anak ku...

Posted by ANR DELIGHTS at 2:53 PM
Salam.....Fuhhhhh..Skali harung sume ina buat birthday anak-anak ina...Dah mamanye buat kek, so tuk anak2 sendiri kene le buat kan...dan semestinye nak yg terbaik...Ni yg termampu ina buat..jom le tengok yea...

Yg ni tuk auni...ie x mintak pun, tp mmg dah niat nk try wat barbie tuk ie maklumle d one n only...

Mmg first time buat ni, mcm2 hal jadi, dah le xde loyang khas, cut n paste je...tersilap cut le plak...wat lain hehehe...mmg tringin sangat warna blue n pink. Ape2 pun ina mmg seronok sangat wat barbie ni, mmg kene praktis g n mmg kene cari loyang khas jugak...
Barbie cake ni ina wat orange poppy seed + fondant

Yg ni plak tuk aqil...Gambar ni amik masa raya baru ni kat lumut...ske sangat gambar ni, padan je ngan aqil bertenggek atas dolphin....Kek ni choc moist + ganache...kek yg paling laku skali...
Taraaaaa....ni plak tuk ariq...gambar ni amik kat seremban mase open house kawan ina....ariq ni mmg ske moto besar n kete smart...hehehehe...dh siap gambar ni ie xnak, nak gambar kt kete smart...mmg ade gambar tu tp ariq le plak x smart....

Kek ni sponge cake perisa lychee + buttercream...

Kalu de yg nk order kek + edible, bleh contact ina...De tambahan harga yea...harga edible + postage....

ni gambar ngan kengkawan....tgk dr auni n aqil mmg puas hati sesangat le tu, maklumle mmg kami x pernah wat majlis harijadi mcm ni...slalu anto kek n jajan je kt skolah....ariq mcm biase mmg ssh nk dptkan gmbar ie yg betul2 cun...

Terima kasih pada yg sudi hadir, jemputan ina sumenye jiran2 di kiri kanan rumah kami, staf2 hubby n beberapa kengkawan hubby...tuk kengkawan yg lain, insyaaallah next time ina jemput korang yea...de satu majlis lagi penghujung disember ini....kuang kuang kuang.....nk celebrate besday sendiri...hehehe










ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Sunday, October 18, 2009

Birthday Anak-anak ku...


Salam.....Fuhhhhh..Skali harung sume ina buat birthday anak-anak ina...Dah mamanye buat kek, so tuk anak2 sendiri kene le buat kan...dan semestinye nak yg terbaik...Ni yg termampu ina buat..jom le tengok yea...

Yg ni tuk auni...ie x mintak pun, tp mmg dah niat nk try wat barbie tuk ie maklumle d one n only...

Mmg first time buat ni, mcm2 hal jadi, dah le xde loyang khas, cut n paste je...tersilap cut le plak...wat lain hehehe...mmg tringin sangat warna blue n pink. Ape2 pun ina mmg seronok sangat wat barbie ni, mmg kene praktis g n mmg kene cari loyang khas jugak...
Barbie cake ni ina wat orange poppy seed + fondant

Yg ni plak tuk aqil...Gambar ni amik masa raya baru ni kat lumut...ske sangat gambar ni, padan je ngan aqil bertenggek atas dolphin....Kek ni choc moist + ganache...kek yg paling laku skali...
Taraaaaa....ni plak tuk ariq...gambar ni amik kat seremban mase open house kawan ina....ariq ni mmg ske moto besar n kete smart...hehehehe...dh siap gambar ni ie xnak, nak gambar kt kete smart...mmg ade gambar tu tp ariq le plak x smart....

Kek ni sponge cake perisa lychee + buttercream...

Kalu de yg nk order kek + edible, bleh contact ina...De tambahan harga yea...harga edible + postage....

ni gambar ngan kengkawan....tgk dr auni n aqil mmg puas hati sesangat le tu, maklumle mmg kami x pernah wat majlis harijadi mcm ni...slalu anto kek n jajan je kt skolah....ariq mcm biase mmg ssh nk dptkan gmbar ie yg betul2 cun...

Terima kasih pada yg sudi hadir, jemputan ina sumenye jiran2 di kiri kanan rumah kami, staf2 hubby n beberapa kengkawan hubby...tuk kengkawan yg lain, insyaaallah next time ina jemput korang yea...de satu majlis lagi penghujung disember ini....kuang kuang kuang.....nk celebrate besday sendiri...hehehe










 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal