WELCOME TO ANRDELIGHTS

Tuesday, October 6, 2009

Engagement Cuppies

Posted by ANR DELIGHTS at 9:38 AM
Salam...order by kak kushah tuk diberi pada anak kawannye...tema coklat...ni nak try veiner yg baru dibli ngan lynn hassan...
9pcs fondant cuppies + orange buttercake...kalu nk tambah box yg tuk hantaran ni kene tambah uit, kalu idak ina cume buh dlm box biase je...de yg silap paham bile ina ckp kene tambah uit box...maaf ye kengkawan bkn box biasa tp box hantaran yg clear tu + tapak...

nk promo 9pcs engagement cuppies ni smp hjg bln 10 dengan very d very special price....pls sms @ email yea nk tau price

p/s x dinafikan ape saje yg melibatkan fondant mmg mahal walau di negeri mane pun anda berada..itu lah hakikatnye, kerana nk membuatnye, membentuknye, mengulinye n menyusunnye berbaloi dgn harga yg diberi.....

0 comments on "Engagement Cuppies"

ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, October 6, 2009

Engagement Cuppies


Salam...order by kak kushah tuk diberi pada anak kawannye...tema coklat...ni nak try veiner yg baru dibli ngan lynn hassan...
9pcs fondant cuppies + orange buttercake...kalu nk tambah box yg tuk hantaran ni kene tambah uit, kalu idak ina cume buh dlm box biase je...de yg silap paham bile ina ckp kene tambah uit box...maaf ye kengkawan bkn box biasa tp box hantaran yg clear tu + tapak...

nk promo 9pcs engagement cuppies ni smp hjg bln 10 dengan very d very special price....pls sms @ email yea nk tau price

p/s x dinafikan ape saje yg melibatkan fondant mmg mahal walau di negeri mane pun anda berada..itu lah hakikatnye, kerana nk membuatnye, membentuknye, mengulinye n menyusunnye berbaloi dgn harga yg diberi.....

0 comments:

 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal