WELCOME TO ANRDELIGHTS

Sunday, January 31, 2010

From Ho Chi Minh City.....

Posted by ANR DELIGHTS at 9:46 AM 1 comments
Salam....sebarang order bleh terus email yea....buat masa ni ina bercuti sehingga rabu....

Bercuti jalan-jalan tgk tempat orang.....Pergi bersama mama, angah n kawan-kawannye...

Semalam seharian di Ben Tanh Market....bli kain cotton, mmg penuh dengan kain, macam-macam corak sampai pening kepala tgk kain...

Harini kami ke Saigon Mall pulak....Gambar upload selepas blk Malaysia yea...

Thursday, January 14, 2010

BEN 10 THEMES....

Posted by ANR DELIGHTS at 5:58 PM 0 comments
Salam...order dr Ina dari Pantai Remis....anaknye peminat Ben10....dh last minute sebenarnye nk order edible pun x sempat, so dgn sedaya upaya try jugak lukis.....Aqil cakap jadi le mama, siap sebut pe name2 nye...ape2 je le aqil mama mmg xtau name yg mama lukis ni..hehehehe


50 cuppies Ben10...siap susun dlm kotak...n ina pun call, nk letak dlm bekas dome...

susun le balik....

Terima kasih banyak2 Ina...

* ade penambahan harga tuk lukisan tangan yea kerna masa yg diperuntukkan sangat banyak tuk satu2 lukisan....



Happy birthday Fadli....

Posted by ANR DELIGHTS at 5:54 PM 1 comments
Salam...kapkek ni dari nurul tuk bf nye.....Sori yea x dpt nk tunggu...kene amik my super hero Ariq Zafran kt skolah...br darjah 1 n xleh lewat skit..bermula lah agenda sendiri nanti..ie x seperti aqil yg setia menunggu di gate....

Sori nurul, tulisan akak aritu ntah kenapa dh terpeleot2 le....

Smoga Fadli dipanjangkan umur, dimurahkan rezki n diberkatiNYA selalu....

BUDGET DOORGIFT CUPPIES

Posted by ANR DELIGHTS at 5:38 PM 0 comments
Salam....ni budget doorgift cuppies yg di order oleh Kak Ida tuk majlis perkahwinan anaknye, Yazid n Natrah...


dan nk promo kotak baru anrdelights....dulu oren kini krim...dan rasenye krim ni akan kekal selamanye kerna dh jatuh cinta ngan kaler ni....


800 cuppies dlm masa 1 hari, dan pembantu setia adalah my mom...(cik kasih jgn jeles, tu le untungnye bile duk sejengkal je dengan mama) hehehehe....luv u mama...


kuar dari oven....kasi sejuk susun atas meja...sapa le nk deco ni...
kerna tukang bancuh n tukang deco adalah org yg sama.....tutup oven skejap dan deco, masuk dlm kotak...dan sambung semula bancuh...hehehehe...
dan ini adalah hadiah dari anrdelights tuk pengantin...
mould rose n double love baru hangkut dari ipoh....excited nk rasmi....
Terima kasih banyak2 Kak Ida...Untuk Yazid n Natrah, smoga berkekalan hingga ke akhir hayat, pesan akak, adik beradik yg keluar dari satu perut pun bleh bergaduh n bermasam muka ni lak nk duk serumah dengan org yg kite kenal mase bercinta...hadapi dugaan dengan sabar, lupakan yg remeh temeh...terima seadanye...insyaallah...












HAPPY BIRTHDAY AAQILA

Posted by ANR DELIGHTS at 5:29 PM 0 comments
Salam...ni order dari Sue dari Lumut....tuk besday anaknye...terima kasih banyak-banyak Sue..

kelam kabut skit bile hubby Sue call nk amik awal...hehehe...sori yea, akak mmg pegang janji asal kite...nasib sue ni faham...
Happy birthday Aaqila, smoga panjang umur, dimurahkan rezki dan jadi anak yg solehah yea...

SORI YEA WATIE...AMPUNNNN....

Posted by ANR DELIGHTS at 5:17 PM 0 comments
Salam....aduhai mmg terlupa langsung nk upload kapkek watie jtm mpm ni...bile di cari cari rupenye dah transfer dalam folder lain...maaf watie..betul2 maaf tau...

ni watie order tuk besday laling ie...nk link ke blog ie pun x reti..hehehe..tp rasenye blog ie, tulisankucantik.blogspot....bile tanye nape name blog tu camtu, katenye dh mmg tulisan saya cantik....bagus bagus...
kotak ni watie bli sndiri.....

design cuppies ni watie beri, dari mana x diketahui....

walaupun dh terlewat, slamat hari jadi tuk laling watie, smoga pjg umur dimurahkan rezki n diberkati NYA selalu...dan tuk mereka berdua yg menyambut anniversary, smoga berkekalan hingga ke akhir hayat, berbahagia selalu hendaknye...amin...

tqvm watie...



Tuesday, January 5, 2010

COKLAT HANTARAN....

Posted by ANR DELIGHTS at 12:13 AM 1 comments
Salam...ni tuk fanatik purple....sape lagi kalu bukan adik ina, hantaran tuk majlis pertunangan nye....susun dlm bakul je...

congrats adik n ib.....

Monday, January 4, 2010

BUKA LEMBARAN 2010 DENGAN INI...LAYAN...

Posted by ANR DELIGHTS at 11:46 PM 1 comments
Salam...2010 dengan azam baru, target baru dan karya terbaru....

Order dari staf2 JTM MPM tuk bos mereka, Pn Azlina....smoga panjang umur murah rezki n diberkatiNYA selalu...tuk staff JTM, terima kasih banyak2...sample yg mereka beri adalah dari pembikin kue tersohor di Indonesia, yulia@makicakes. Masih jauh tuk jadi seperti beliau tp ni lah yg dpt dihasilkan sedaya mungkin...byk yg kene diperbaiki lagi...

yg ni tuk adik tercinta...cik kasih, yummyummylicious.blogspot.com. Hantaran pertunangan nye dengan Ir Ib...fanatik purple so sume purple le yea.....
yg ni mmg lupa name akak yg order...dari kg tersusun kg dato seri kamaruddin...terima kasih banyak2...
coklat tuk gee n akak yg order kek fondant pink...

ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Sunday, January 31, 2010

From Ho Chi Minh City.....


Salam....sebarang order bleh terus email yea....buat masa ni ina bercuti sehingga rabu....

Bercuti jalan-jalan tgk tempat orang.....Pergi bersama mama, angah n kawan-kawannye...

Semalam seharian di Ben Tanh Market....bli kain cotton, mmg penuh dengan kain, macam-macam corak sampai pening kepala tgk kain...

Harini kami ke Saigon Mall pulak....Gambar upload selepas blk Malaysia yea...
Continue reading...

Thursday, January 14, 2010

BEN 10 THEMES....


Salam...order dr Ina dari Pantai Remis....anaknye peminat Ben10....dh last minute sebenarnye nk order edible pun x sempat, so dgn sedaya upaya try jugak lukis.....Aqil cakap jadi le mama, siap sebut pe name2 nye...ape2 je le aqil mama mmg xtau name yg mama lukis ni..hehehehe


50 cuppies Ben10...siap susun dlm kotak...n ina pun call, nk letak dlm bekas dome...

susun le balik....

Terima kasih banyak2 Ina...

* ade penambahan harga tuk lukisan tangan yea kerna masa yg diperuntukkan sangat banyak tuk satu2 lukisan....



Continue reading...

Happy birthday Fadli....


Salam...kapkek ni dari nurul tuk bf nye.....Sori yea x dpt nk tunggu...kene amik my super hero Ariq Zafran kt skolah...br darjah 1 n xleh lewat skit..bermula lah agenda sendiri nanti..ie x seperti aqil yg setia menunggu di gate....

Sori nurul, tulisan akak aritu ntah kenapa dh terpeleot2 le....

Smoga Fadli dipanjangkan umur, dimurahkan rezki n diberkatiNYA selalu....
Continue reading...

BUDGET DOORGIFT CUPPIES


Salam....ni budget doorgift cuppies yg di order oleh Kak Ida tuk majlis perkahwinan anaknye, Yazid n Natrah...


dan nk promo kotak baru anrdelights....dulu oren kini krim...dan rasenye krim ni akan kekal selamanye kerna dh jatuh cinta ngan kaler ni....


800 cuppies dlm masa 1 hari, dan pembantu setia adalah my mom...(cik kasih jgn jeles, tu le untungnye bile duk sejengkal je dengan mama) hehehehe....luv u mama...


kuar dari oven....kasi sejuk susun atas meja...sapa le nk deco ni...
kerna tukang bancuh n tukang deco adalah org yg sama.....tutup oven skejap dan deco, masuk dlm kotak...dan sambung semula bancuh...hehehehe...
dan ini adalah hadiah dari anrdelights tuk pengantin...
mould rose n double love baru hangkut dari ipoh....excited nk rasmi....
Terima kasih banyak2 Kak Ida...Untuk Yazid n Natrah, smoga berkekalan hingga ke akhir hayat, pesan akak, adik beradik yg keluar dari satu perut pun bleh bergaduh n bermasam muka ni lak nk duk serumah dengan org yg kite kenal mase bercinta...hadapi dugaan dengan sabar, lupakan yg remeh temeh...terima seadanye...insyaallah...












Continue reading...

HAPPY BIRTHDAY AAQILA


Salam...ni order dari Sue dari Lumut....tuk besday anaknye...terima kasih banyak-banyak Sue..

kelam kabut skit bile hubby Sue call nk amik awal...hehehe...sori yea, akak mmg pegang janji asal kite...nasib sue ni faham...
Happy birthday Aaqila, smoga panjang umur, dimurahkan rezki dan jadi anak yg solehah yea...
Continue reading...

SORI YEA WATIE...AMPUNNNN....


Salam....aduhai mmg terlupa langsung nk upload kapkek watie jtm mpm ni...bile di cari cari rupenye dah transfer dalam folder lain...maaf watie..betul2 maaf tau...

ni watie order tuk besday laling ie...nk link ke blog ie pun x reti..hehehe..tp rasenye blog ie, tulisankucantik.blogspot....bile tanye nape name blog tu camtu, katenye dh mmg tulisan saya cantik....bagus bagus...
kotak ni watie bli sndiri.....

design cuppies ni watie beri, dari mana x diketahui....

walaupun dh terlewat, slamat hari jadi tuk laling watie, smoga pjg umur dimurahkan rezki n diberkati NYA selalu...dan tuk mereka berdua yg menyambut anniversary, smoga berkekalan hingga ke akhir hayat, berbahagia selalu hendaknye...amin...

tqvm watie...



Continue reading...

Tuesday, January 5, 2010

COKLAT HANTARAN....


Salam...ni tuk fanatik purple....sape lagi kalu bukan adik ina, hantaran tuk majlis pertunangan nye....susun dlm bakul je...

congrats adik n ib.....
Continue reading...

Monday, January 4, 2010

BUKA LEMBARAN 2010 DENGAN INI...LAYAN...


Salam...2010 dengan azam baru, target baru dan karya terbaru....

Order dari staf2 JTM MPM tuk bos mereka, Pn Azlina....smoga panjang umur murah rezki n diberkatiNYA selalu...tuk staff JTM, terima kasih banyak2...sample yg mereka beri adalah dari pembikin kue tersohor di Indonesia, yulia@makicakes. Masih jauh tuk jadi seperti beliau tp ni lah yg dpt dihasilkan sedaya mungkin...byk yg kene diperbaiki lagi...

yg ni tuk adik tercinta...cik kasih, yummyummylicious.blogspot.com. Hantaran pertunangan nye dengan Ir Ib...fanatik purple so sume purple le yea.....
yg ni mmg lupa name akak yg order...dari kg tersusun kg dato seri kamaruddin...terima kasih banyak2...
coklat tuk gee n akak yg order kek fondant pink...
Continue reading...
 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal