WELCOME TO ANRDELIGHTS

Tuesday, August 25, 2009

VARIASI KEK CAWAN

Posted by ANR DELIGHTS at 11:18 AM
Salam Ramadhan Al Mubarak pada semua....

Sori yea lambat nk upload gambar2 ni...mcm2 hal yg terjadi sbelum puasa n awal2 puasa ni..BErmula dgn pulangnye ke rahmatullah arwah opah ina 18.8.09, sekembalinye kami dr konvo cik Kasih di Skudai...sebelum tu pun kesihatan ie x berapa baik n kami kerap blk kg..

Dan 23.08.09 dimana hari kedua kita berpuasa, pada 6.45 ptg, sepupu suami juga telah pulang ke rahmatullah selepas hampir 6 bulan bertarung nyawa melawan kanser yg membiak diseluruh badannye..Alhamdulillah kami sempat berjumpa dengan beliau 3 minggu sebelum pemergiannya....

Ni ina baru je smp dr kl, kene upload juga gambar2 ni coz pas ni busy ngan biskut2 raya...

yg ni order dr dayah tuk taty yg kerja di Siti Salun...saje je akak tambah bees tu dayah, nk try test skill akak...tqvm dayah...akak harap kak taty suke ngan hadiah tu...dr muka ie mase amik kapkek ni senyum x renti2...

yg ni plak order dr kak kusyah...anaknye request nk bagi cikgunye..
Trima kasih kak kusyah, slalu order ngan ina, ngan cheese tart ngan puff...n trima kasih juga tlg promote pada kawan2 akak...
yg ni order dri diana unikl mimet....yg ni mmg dh confirm lama...n sume dh siap tinggal nk deco dpt sms yg opah tengah nazak...truskan juga ngan tangan yg terketar2 nak cepat...akak minta maaf diana, dlm otak akak mmg byk bende nk wat tuk kapkek diana ni...tp dh jd mcm ni...ni je yg dpt akak buat...
trima kasih tuk sume yg order kapkek dr ina...


0 comments on "VARIASI KEK CAWAN"

ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, August 25, 2009

VARIASI KEK CAWAN


Salam Ramadhan Al Mubarak pada semua....

Sori yea lambat nk upload gambar2 ni...mcm2 hal yg terjadi sbelum puasa n awal2 puasa ni..BErmula dgn pulangnye ke rahmatullah arwah opah ina 18.8.09, sekembalinye kami dr konvo cik Kasih di Skudai...sebelum tu pun kesihatan ie x berapa baik n kami kerap blk kg..

Dan 23.08.09 dimana hari kedua kita berpuasa, pada 6.45 ptg, sepupu suami juga telah pulang ke rahmatullah selepas hampir 6 bulan bertarung nyawa melawan kanser yg membiak diseluruh badannye..Alhamdulillah kami sempat berjumpa dengan beliau 3 minggu sebelum pemergiannya....

Ni ina baru je smp dr kl, kene upload juga gambar2 ni coz pas ni busy ngan biskut2 raya...

yg ni order dr dayah tuk taty yg kerja di Siti Salun...saje je akak tambah bees tu dayah, nk try test skill akak...tqvm dayah...akak harap kak taty suke ngan hadiah tu...dr muka ie mase amik kapkek ni senyum x renti2...

yg ni plak order dr kak kusyah...anaknye request nk bagi cikgunye..
Trima kasih kak kusyah, slalu order ngan ina, ngan cheese tart ngan puff...n trima kasih juga tlg promote pada kawan2 akak...
yg ni order dri diana unikl mimet....yg ni mmg dh confirm lama...n sume dh siap tinggal nk deco dpt sms yg opah tengah nazak...truskan juga ngan tangan yg terketar2 nak cepat...akak minta maaf diana, dlm otak akak mmg byk bende nk wat tuk kapkek diana ni...tp dh jd mcm ni...ni je yg dpt akak buat...
trima kasih tuk sume yg order kapkek dr ina...


0 comments:

 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal