WELCOME TO ANRDELIGHTS

Monday, November 2, 2009

Slamat Bertunang Yasmin & Amin

Posted by ANR DELIGHTS at 9:46 PM
Salam...ni ina wat khas tuk anak sepupu ina yg melangsungkan perkahwinan nye di Meru, Klang...
asalnye nak wat rose tp dah x sempat so buat je le lily ni...jd gak le walaupun x lawa cam sifu..hehehe...semalaman wat bunga ni + wat ladybird, bees, bear, bunga rose kecik...dh siap sume baru balut kek...n jam 3 pagi..aduhhh ske sangat wat kerja last minute...rase cam feel lebih skit wt kerja last minute ni...pagi2 suknye baru buh bunga n touch up skit2...jadi le hasilnye sebegini...
to yasmin, smoga berbahagia hingga ke akhir hayat...tuk sepupuku, roslan yg menerima menantu..tahniah abang lan..smoga jadi mentua yg baik...hehehe..

taraa....

ni hasil menuntut bunga2 gumpaste ngan sifu linda@kaoricake di penang...yg datang class ni 2 orang je, ina n mamazieza....kerasnye le tangan2 ku yea, nk habiskan bunga ni terkial2, dr jam 9 pagi bertapa di rumah kak linda n selesai jam 7mlm..fuhhhh...ape je k.linda ajar, kami dh wat skit2 pastu x lawa, ngan selambanye jawap, leh le tu kak, blk t ina praktis len..hehehe...

sori le kak yea, pada firasat ina, amik n fahami basic2 nye...pastu blk try, coz mmg xleh nk lawa sekali hadap je coz x dilahirkan ngan jari jemari yg berseni...ape2 pun ina mmg puas hati sgt2 coz x sangka sama skali leh mengulit bunga2 ni..

tq kak linda, sudi menerima ina sbg pelajar..hehehehe, smp akak kene pegang jari jemari nk gelek kasi nipis...ina pasti dtg lagi coz de byk g bende yg nk belajar...



0 comments on "Slamat Bertunang Yasmin & Amin"

ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Monday, November 2, 2009

Slamat Bertunang Yasmin & Amin


Salam...ni ina wat khas tuk anak sepupu ina yg melangsungkan perkahwinan nye di Meru, Klang...
asalnye nak wat rose tp dah x sempat so buat je le lily ni...jd gak le walaupun x lawa cam sifu..hehehe...semalaman wat bunga ni + wat ladybird, bees, bear, bunga rose kecik...dh siap sume baru balut kek...n jam 3 pagi..aduhhh ske sangat wat kerja last minute...rase cam feel lebih skit wt kerja last minute ni...pagi2 suknye baru buh bunga n touch up skit2...jadi le hasilnye sebegini...
to yasmin, smoga berbahagia hingga ke akhir hayat...tuk sepupuku, roslan yg menerima menantu..tahniah abang lan..smoga jadi mentua yg baik...hehehe..

taraa....

ni hasil menuntut bunga2 gumpaste ngan sifu linda@kaoricake di penang...yg datang class ni 2 orang je, ina n mamazieza....kerasnye le tangan2 ku yea, nk habiskan bunga ni terkial2, dr jam 9 pagi bertapa di rumah kak linda n selesai jam 7mlm..fuhhhh...ape je k.linda ajar, kami dh wat skit2 pastu x lawa, ngan selambanye jawap, leh le tu kak, blk t ina praktis len..hehehe...

sori le kak yea, pada firasat ina, amik n fahami basic2 nye...pastu blk try, coz mmg xleh nk lawa sekali hadap je coz x dilahirkan ngan jari jemari yg berseni...ape2 pun ina mmg puas hati sgt2 coz x sangka sama skali leh mengulit bunga2 ni..

tq kak linda, sudi menerima ina sbg pelajar..hehehehe, smp akak kene pegang jari jemari nk gelek kasi nipis...ina pasti dtg lagi coz de byk g bende yg nk belajar...



0 comments:

 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal