WELCOME TO ANRDELIGHTS

Monday, November 2, 2009

happy birthday hani

Posted by ANR DELIGHTS at 8:57 PM
salam...mula2 skali sori ye nina, akak lmbat upload..x sempat lgsg akak..

ni oder dr nina kl, tuk anak perempuannye, hani...nina nk tema princess n kebetulan de edible princess...rezeki hani le..kalu idak msti pening kpale ni nk lukis princess2 ni...n of course le out trus...

no 5 tu cutter yg baru ina bli, lain mcm lak no 5 tu, tp yg ni kecik skit le, lawa le letak atas kapkek...nina le yg rasmi cutter tu..hehhehe

ni packaging nye, nina mtk hantar ke lumut, 2 kali gak le aku ronda nk cari tamannye..name je duk manjung kt 20thn, tp x jmpe le..maklumle lumut ni mmg jarang di jejak...nk g tluk batik n pulau pangkor pun msh bleh dibilang..kalu dh dekat mcm tu le kan...

tuk hani, smoga jd anak yg solehah yea...

tq nina, sudi ode ngan akak..harapnye hani ske yea...



1 comments on "happy birthday hani"

Ouh cakkkkk ! KennaSya . on October 25, 2013 at 10:15 AM said...

Asalamualaikum kak,boleh tak akak bagi resepi kek untuk jamuan akhir tahun untuk sekolah saye? Saye x nak order cume sye nak resepi sahaja. Terima kasehh kak. :)

ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Monday, November 2, 2009

happy birthday hani


salam...mula2 skali sori ye nina, akak lmbat upload..x sempat lgsg akak..

ni oder dr nina kl, tuk anak perempuannye, hani...nina nk tema princess n kebetulan de edible princess...rezeki hani le..kalu idak msti pening kpale ni nk lukis princess2 ni...n of course le out trus...

no 5 tu cutter yg baru ina bli, lain mcm lak no 5 tu, tp yg ni kecik skit le, lawa le letak atas kapkek...nina le yg rasmi cutter tu..hehhehe

ni packaging nye, nina mtk hantar ke lumut, 2 kali gak le aku ronda nk cari tamannye..name je duk manjung kt 20thn, tp x jmpe le..maklumle lumut ni mmg jarang di jejak...nk g tluk batik n pulau pangkor pun msh bleh dibilang..kalu dh dekat mcm tu le kan...

tuk hani, smoga jd anak yg solehah yea...

tq nina, sudi ode ngan akak..harapnye hani ske yea...



1 comments:

Ouh cakkkkk ! KennaSya . on October 25, 2013 at 10:15 AM said...

Asalamualaikum kak,boleh tak akak bagi resepi kek untuk jamuan akhir tahun untuk sekolah saye? Saye x nak order cume sye nak resepi sahaja. Terima kasehh kak. :)

 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal