WELCOME TO ANRDELIGHTS

Tuesday, September 29, 2009

Hantaran Aidil Fitri 2009

Posted by ANR DELIGHTS at 9:09 AM
Salam...ni order pertama yg ina dapat dlm bulan ramadan...awal ramadan juga le kami discuss pasal kapkek ni...Order dr Ju Unikl, yg dipromote kan oleh Amy...

Ju nk kapkek ni pada hari raya pertama...lama gak le pikir nk amik ke idak, tp hubby ckp on je le ina, raya pun raya le...kite bkn nk pergi mana, mama raya kat manjung, lambat skit blk bota pun xpe...dh dgr camtu kite pun pe lagi...

1st time gak wat design campur2 ni....bunga fondant tu bunga siap yea...x sempat nk buat sndiri...
Tqvm Ju...smoga hubungan trus mekar shingga ke jinjang pelamin yea...

Taraaa....ske sgt kek ni bila dh dlm my box...ni tuk pick up raya ke2...kek ni di tempah oleh rozie, extrainee ina kat opis...katenye tuk kwan kakak ie kt Bruas...sori rozi akak kelam kabut skit janji nk jumpe kat Roti segar, alih2 rozi dtg amik kat rumah..

ni yg diluar box...terlupa nk snap yg bahagian tepi nye...ina buat anyaman tikar...coz ie putih so x npk le designnye...sbenarnye ina x diberitahu tema hantaran ni, dh de bunga hijau dlm simpanan trus on je...rozi just bagitau ie nak putih je...
Tqvm rozi...

p/s set tuk hantaran harganye lain skit dr yg biasa yea...tuk kek yg berbentuk love pun harganye lain dari yg bulat...senang cite bleh call @ sms ina...leh discuss lg berdasarkan budget...




0 comments on "Hantaran Aidil Fitri 2009"

ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, September 29, 2009

Hantaran Aidil Fitri 2009


Salam...ni order pertama yg ina dapat dlm bulan ramadan...awal ramadan juga le kami discuss pasal kapkek ni...Order dr Ju Unikl, yg dipromote kan oleh Amy...

Ju nk kapkek ni pada hari raya pertama...lama gak le pikir nk amik ke idak, tp hubby ckp on je le ina, raya pun raya le...kite bkn nk pergi mana, mama raya kat manjung, lambat skit blk bota pun xpe...dh dgr camtu kite pun pe lagi...

1st time gak wat design campur2 ni....bunga fondant tu bunga siap yea...x sempat nk buat sndiri...
Tqvm Ju...smoga hubungan trus mekar shingga ke jinjang pelamin yea...

Taraaa....ske sgt kek ni bila dh dlm my box...ni tuk pick up raya ke2...kek ni di tempah oleh rozie, extrainee ina kat opis...katenye tuk kwan kakak ie kt Bruas...sori rozi akak kelam kabut skit janji nk jumpe kat Roti segar, alih2 rozi dtg amik kat rumah..

ni yg diluar box...terlupa nk snap yg bahagian tepi nye...ina buat anyaman tikar...coz ie putih so x npk le designnye...sbenarnye ina x diberitahu tema hantaran ni, dh de bunga hijau dlm simpanan trus on je...rozi just bagitau ie nak putih je...
Tqvm rozi...

p/s set tuk hantaran harganye lain skit dr yg biasa yea...tuk kek yg berbentuk love pun harganye lain dari yg bulat...senang cite bleh call @ sms ina...leh discuss lg berdasarkan budget...




0 comments:

 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal