WELCOME TO ANRDELIGHTS

Sunday, March 1, 2009

Blueberry Cheese Tart

Posted by ANR DELIGHTS at 4:23 PM

ni buat utk anak kak aishah, nadia yg dh request almost 3 times, every time blk bercuti je dr melaka mesti sebut2 bende ni, sori le cik ina mmg busy sesangat...tp kerana kasihankan tekak nadia, cik ina buat juga...ptg sabtu blk dr opis dh jam 5, kemas2 dapur clear2 kan tempat, start le baking. 10.30 mlm anta, trus mkn le tu yea....anyway tq le order tat ni.
Sape2 yg nak order bleh le, 30pieces RM28

3 comments on "Blueberry Cheese Tart"

Kasih on March 1, 2009 at 5:20 PM said...

yeaaa...
saya pernah membuat tart ni...
huisshhh..
mencabar kesabaran...

ANR DELIGHTS on March 1, 2009 at 6:30 PM said...

tu le nk wat camne dh org nak...sian le plak...tu pun mama tlg...hehehehe...nana tlg tgk..

Kasih on March 1, 2009 at 7:40 PM said...

hahaha...
nana nak tulun..
hemmmmmmmmmm....
bergegar la dunia ni..
wakakakakaka..
sory akak ku...

ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Sunday, March 1, 2009

Blueberry Cheese Tart



ni buat utk anak kak aishah, nadia yg dh request almost 3 times, every time blk bercuti je dr melaka mesti sebut2 bende ni, sori le cik ina mmg busy sesangat...tp kerana kasihankan tekak nadia, cik ina buat juga...ptg sabtu blk dr opis dh jam 5, kemas2 dapur clear2 kan tempat, start le baking. 10.30 mlm anta, trus mkn le tu yea....anyway tq le order tat ni.
Sape2 yg nak order bleh le, 30pieces RM28

3 comments:

Kasih on March 1, 2009 at 5:20 PM said...

yeaaa...
saya pernah membuat tart ni...
huisshhh..
mencabar kesabaran...

ANR DELIGHTS on March 1, 2009 at 6:30 PM said...

tu le nk wat camne dh org nak...sian le plak...tu pun mama tlg...hehehehe...nana tlg tgk..

Kasih on March 1, 2009 at 7:40 PM said...

hahaha...
nana nak tulun..
hemmmmmmmmmm....
bergegar la dunia ni..
wakakakakaka..
sory akak ku...

 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal