WELCOME TO ANRDELIGHTS

Monday, July 6, 2009

Fondant oh fondant.....

Posted by ANR DELIGHTS at 11:11 AM
Salam....ni kira 2nd time wat fondant....yg pertama ketika hantaran pertunangan ina pada tahun 1996. 1st time buat sendiri ngan mama coz tu le juge pertama kali kami belajar buat fondant, dh x ingat nama cikgunye...selepas dari itu, kami x pernah buat fondant lagi coz susahnye le, malasnye le...resipi fondant tu pun dh x jumpe kat mane...


Kini hampir 12tahun 2bulan usia perkahwinan, tiba2 berminat pulak nk buat fondant balik...selepas pergi class dengan kak jun, semangat berkobar2...wpun mase class mmg x diajar cara bancuh fondant, berbekalkan resipi yg kak jun bagi yg tersangat detail cara-caranye, ina dpt bancuh fondant ni...terima kasih banyak2 kak jun...

ni order dari lita, 1st customer fondant Anr Delights. Lita de bg sample, ina x follow sepenuhnye le, bunga2 dlm sample tu pun rasenye readymade...coz dh belajar so try le buat sendiri...masa belajar ngan kak jun gune cutter, tp yg ni buat dengan jari jemari yg keras ni....hubby ckp ok le tu nampak rose nye....kene praktis n praktis lagi...

ni xtra cuppies tuk makan2 kat rumah lita, letak je le bunga2 kecik...
lita juga order 100pcs blueberry cheesetart...tqvm lita...thanks for d support...

2 comments on "Fondant oh fondant....."

AkMa on July 6, 2009 at 11:49 PM said...

cantik..mesti sedap kan..bile la bleh rasa cupcake kak ina ni..

ANR DELIGHTS on July 7, 2009 at 5:46 PM said...

insyaallah sedap le kalu kene ngan selera masing2...hehehehe..bleh bile akak g kl, kene ode le..

ORDER FORM

Name:
Contact number
Email Address:
Pick up date
Pick up time
Type of Order cupcakes
cakes
Cheese cakes
Cheese tarts
Cream puff
Chocolates
Quantity 16pcs size s
25pcs size s
16pcs size m
8inch cakes
25pcs cheese tart
1 box cream puff
Small cheese cakes
Large cheese cakes
Others(please specify in special instruction)
flavor chocolate moist
butter cake
blueberry
strawberry
blueberry&strawberry
oreo
Toppings buttercream
ganache
fondant
Occasions
Wordings
Special instruction

Click here to put a form like this on your site.

Monday, July 6, 2009

Fondant oh fondant.....


Salam....ni kira 2nd time wat fondant....yg pertama ketika hantaran pertunangan ina pada tahun 1996. 1st time buat sendiri ngan mama coz tu le juge pertama kali kami belajar buat fondant, dh x ingat nama cikgunye...selepas dari itu, kami x pernah buat fondant lagi coz susahnye le, malasnye le...resipi fondant tu pun dh x jumpe kat mane...


Kini hampir 12tahun 2bulan usia perkahwinan, tiba2 berminat pulak nk buat fondant balik...selepas pergi class dengan kak jun, semangat berkobar2...wpun mase class mmg x diajar cara bancuh fondant, berbekalkan resipi yg kak jun bagi yg tersangat detail cara-caranye, ina dpt bancuh fondant ni...terima kasih banyak2 kak jun...

ni order dari lita, 1st customer fondant Anr Delights. Lita de bg sample, ina x follow sepenuhnye le, bunga2 dlm sample tu pun rasenye readymade...coz dh belajar so try le buat sendiri...masa belajar ngan kak jun gune cutter, tp yg ni buat dengan jari jemari yg keras ni....hubby ckp ok le tu nampak rose nye....kene praktis n praktis lagi...

ni xtra cuppies tuk makan2 kat rumah lita, letak je le bunga2 kecik...
lita juga order 100pcs blueberry cheesetart...tqvm lita...thanks for d support...

2 comments:

AkMa on July 6, 2009 at 11:49 PM said...

cantik..mesti sedap kan..bile la bleh rasa cupcake kak ina ni..

ANR DELIGHTS on July 7, 2009 at 5:46 PM said...

insyaallah sedap le kalu kene ngan selera masing2...hehehehe..bleh bile akak g kl, kene ode le..

 

ANR DELIGHTS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal